LEGO Musikkarmbånd 41933

Kreativ moro venter med kult armbndsett!

lego 41933 musikkarmband
 • 33 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41933 SKU

Alle musikkinteresserte barn vil elske å lage og bruke LEGO DOTS musikkarmbånd (41933)! Dette kreative lekesettet inneholder et justerbart og bøyelig, svart kvalitetsarmbånd som passer til alle håndledd og kan brukes og dekoreres i det uendelige. Det inneholder også 32 fargerike fliser, inkludert notedekorerte fliser med metallic-effekt, gjennomsiktige fliser og glitterfliser. Dekoreringen foregår enkelt og …

Les mer...

Priser LEGO Musikkarmbånd 41933

Lego.com LEGO.com 90 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 93 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Musikkarmbånd 41933

Alle musikkinteresserte barn vil elske å lage og bruke LEGO DOTS musikkarmbånd (41933)! Dette kreative lekesettet inneholder et justerbart og bøyelig, svart kvalitetsarmbånd som passer til alle håndledd og kan brukes og dekoreres i det uendelige. Det inneholder også 32 fargerike fliser, inkludert notedekorerte fliser med metallic-effekt, gjennomsiktige fliser og glitterfliser. Dekoreringen foregår enkelt og intuitivt, og barn kan designe et personlig armbånd som er unikt og gjenspeiler alt fraklær til humør.

Alt er lov
Med dette smykkemakersettet får barn muligheten til å finne sin egen stil og dekorere armbåndet på den måten de selv vil. Det finnes ingen regler, verken for dette gøyale armbåndet eller de andre settene i LEGO DOTS serien – det er barns fantasi som er den magiske ingrediensen. De mange forskjellige armbåndene i serien er flotte som overraskelsesgaver og små ekstragaver uansett anledning.

 • Overrask kreative barn med det lekne settet LEGO DOTS Musikkarmbånd (41933), og inspirer dem til å lage alle mulige slags designmønstre etter eget hode.
 • Unike smykker på utstilling! Barn kan uttrykke seg kreativt mens de dekorerer armbåndet. Settet inneholder ett regulerbart armbånd og 32 fargerike fliser, og leken starter med en gang posen åpnes!
 • Settet er flott alene og byr på rask og fantasidrevet skaperglede, men flisene kan også brukes sammen med LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie 3 og 4 (41921 og 41931) for enda flere kule designmuligheter og ideer.
 • Settet faller garantert i smak hos alle som liker hobbyprosjekter. Det slitesterke armbåndet, de fargerike og spesialdekorerte flisene er flotte som gøyal gave eller ekstragave til barn fra seks år og oppover.
 • Lite og bærbart. Hvert armbånd er 20 cm langt, og settet er perfekt for designerspirer som vil øve seg på å lage armbånd. Etterpå kan de pynte seg med versjonen de blir mest fornøyd med.
 • Åpne posen, så er det bareå sette i gang og dekorere armbåndene. Barn kan bruke de enkle designideene som står på emballasjen, eller de kan finne på stadig nye mønstre selv.
 • Med LEGO DOTS settene kan du gi barn en gave som vekker skapergleden. Dette smarte, håndlagde armbåndet gir barn muligheten til å designe fritt og styrker på den måten kreativiteten og selvtilliten deres gjennom lek.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt gjennom selvlagde og dekorerte smykker eller pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Musikkarmbånd
SKU
41933
EAN
5702016915884
UPC
673419341431
Deler
33
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
90 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.