LEGO Mange DOTS 41935

Slipp fantasien og kreativiteten ls med en kul DOTS boks!

lego 41935 mange dots
 • 1040 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41935 SKU

Du kan oppfylle drømmen til hobbysett-interesserte barn med settet LEGO DOTS Mange DOTS (41935), som inneholder over 1000 deler. Settet er fullt av spennende farger og former, inkludert ¼, ½ og runde fliser samt firkantfliser i regnbuefarger, som alle får fart på kreativiteten. Det store utvalget DOTS fliser gir barn uendelige muligheter! Fri selvutfoldelse i en …

Les mer...

Priser LEGO Mange DOTS 41935

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Mange DOTS 41935

Du kan oppfylle drømmen til hobbysett-interesserte barn med settet LEGO DOTS Mange DOTS (41935), som inneholder over 1000 deler. Settet er fullt av spennende farger og former, inkludert ¼, ½ og runde fliser samt firkantfliser i regnbuefarger, som alle får fart på kreativiteten. Det store utvalget DOTS fliser gir barn uendelige muligheter!

Fri selvutfoldelse i en eske
Dette store settet gir barn fritt spillerom med masse fliser som gir dem utallige designmuligheter. Det følger også med forslag til hvordan de kan tilpasse LEGO DOTS tilbehør og romdekormodeller samt andre LEGO sett (selges separat). Styrk barnas selvtillit og kreativitet med mange kreative mønstertips!

Kule hobbyprosjekter
Dette settet gir barn muligheten til å mikse og matche fargerike flisemønstre med vennene sine og vise fram sine unike kreasjoner. Esken passer perfekt til hobbyprosjekter for grupper og er en kul og kreativ gave som barn kan bruke for å tilpasse LEGO sett de har fra før.

 • Overrask barn med det store hobbysettet LEGO DOTS Mange DOTS (41935). Styrk kreativiteten og designferdighetene deres, og inspirer dem til å finne på egen mønstre.
 • Med over 1000 fargerike fliser, hvorav noen som er helt nye i DOTS sett, kan du stimulere barns fantasi og kreative ferdigheter.
 • Hva inneholder esken? Mange fabelaktige og fargerike DOTS! Med hele 44 forskjellige typer DOTS fliser og masse tips kan barn dekorere armbånd, romdekormodeller og andre LEGO sett.
 • Barn med sans for hobbysett vil garantert like settet Mange DOTS (41935). Flisene passer perfekt til gruppehobbyprosjekter og er også en flott høytidsgave til gutter og jenter fra seks år og oppover.
 • Gi barn et inspirerende sett de kan designe med og bruke sammen med andre LEGO DOTS sett (selges separat). Esken inneholder fliser i flere farger og styrker barns selvtillit og kreative ferdigheter mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lekens gleder. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom selvlagde, tilpassede smykker og pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mange DOTS
SKU
41935
EAN
5702016915839
Deler
1040
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.