LEGO Blyant- og penneholder 41936

Dekorer en rakettformet blyant- og penneholder

lego 41936 blyant og penneholder
 • 321 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41936 SKU

Alle romfarts- og hobbysett-entusiaster vil like det flotte settet LEGO DOTS Blyant- og penneholder (41936)! Instruksjonene gjør holderen lett å lage, og barn kan designe den slik de vil, for eksempel etter humør eller rominnredning. Rydding og sortering går dessuten som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med. Kreativt hobbysett. Dette nyttige og smarte settet stimulerer …

Les mer...

Priser LEGO Blyant- og penneholder 41936

Proshop.no Proshop.no -24% 206 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Blyant- og penneholder 41936

Alle romfarts- og hobbysett-entusiaster vil like det flotte settet LEGO DOTS Blyant- og penneholder (41936)! Instruksjonene gjør holderen lett å lage, og barn kan designe den slik de vil, for eksempel etter humør eller rominnredning. Rydding og sortering går dessuten som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med.

Kreativt hobbysett
Dette nyttige og smarte settet stimulerer barns fantasi og evne til å uttrykke seg. Den høye, rakettformede blyant- og penneholderen i blått og svart har en vindusramme foran som kan åpnes og har plass til et bilde eller en tegning. Bak er det en beholder til blyanter og annet kontormateriell. Settet inkluderer også masse fargerike fliser til dekorering av raketten.

Til barn som elsker kreative leker
Med dette flotte settet kan barn slippe fantasien fri og dekorere blyant- og penneholderen etter eget hode, humør eller rominnredning, og de kan også dele settet med venner. Settet er flott som inspirasjon til lek hver dag, eller som en belønning til et barn som har gjort en ekstra innsats.

 • Stimuler barns kreativitet med det gøyale settet LEGO DOTS Blyant- og penneholder (41936). Styrk fantasien og designferdighetene deres med en rakett de kan dekorere slik de selv vil.
 • Rakettformet oppbevaring! Barn blir flinkere til å uttrykke seg når de lager og dekorerer holderen, og de kan bruke tipsene som følger med, eller finne på egne, unike mønstre.
 • Hva inneholder brettet? Dette gøyale settet inkluderer en byggbar romrakett med vindusramme som kan åpnes og har plass til et bilde eller en tegning, samt en beholder til blyanter, kontormateriell og alt mulig annet.
 • Blyant og penneholder (41936) passer for barn fra seks år som er interessert i hobbysett og romfart. Kreativ gave til jenter og gutter med fargerike fliser og dekorerbar rakett.
 • Den nyttige og dekorative raketten er 18 cm høy og 7 cm bred og er en gøyal hobbyleke som gir unge designere muligheten til å lage nye mønstre så ofte de vil.
 • Med LEGO DOTS kan du gi barn inspirerende og praktiske hobbysett. Dette romdekorsettet leveres i et oppbevaringsbrett og styrker barns selvtillit og kreative ferdigheter gjennom lek og moro.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lekens gleder. Settene styrker barns fantasi og evne til å uttrykke seg ved å lage romdekorsett eller smykker.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Blyant- og penneholder
SKU
41936
EAN
5702017257433
UPC
673419341479
Deler
321
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.