LEGO Pakke med sommerstemning 41937

Gi et barn lek og moro med LEGO DOTS med dette gyale sommerhobbysettet

lego 41937 pakke med sommerstemning
 • 441 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41937 SKU

Ser du etter et hobbysett som passer som bursdagsgave? Da er LEGO DOTS Pakke med sommerstemning (41937) settet for deg. Barn introduseres for det kreative DOTS universet og kan utvikle byggeferdigheter og selvtillit med ulike modeller som går fra det helt enkle til det mer detaljerte. Herlige hobbyprosjekter. Hobbysettet inneholder ulike dekorerbare DOTS produkter som barn …

Les mer...

Priser LEGO Pakke med sommerstemning 41937

LEGO.com LEGO.com 399 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Pakke med sommerstemning 41937

Ser du etter et hobbysett som passer som bursdagsgave? Da er LEGO DOTS Pakke med sommerstemning (41937) settet for deg. Barn introduseres for det kreative DOTS universet og kan utvikle byggeferdigheter og selvtillit med ulike modeller som går fra det helt enkle til det mer detaljerte.

Herlige hobbyprosjekter
Hobbysettet inneholder ulike dekorerbare DOTS produkter som barn kan ha på seg eller pynte rommet sitt med, inkludert armbånd, løvemerke til bag, bilderamme med opphengselement og en kaktusformet blyantholder. Med flisene kan barn dekorere modellene på utallige måter, og du kan også gi dem enda flere designmuligheter med settet Ekstra DOTS – serie 5 (41932) som selges separat.

Sommerlige hobbyprosjekter
Dette allsidige settet gir barn muligheten til å mikse og matche mønstre på de forskjellige produktene før de viser fram de kreative resultatene eller deler dem med venner. Settet gir barn en flott introduksjon til kreative hobbyprosjekter og inneholder noe for alle.

 • Stimuler barnas kreativitet med det spennende settet LEGO DOTS Pakke med sommerstemning (41937), og se hvordan de får bedre selvtillit etter hvert som de designer de forskjellige, gøyale produktene.
 • Kreativitet på utstilling! Barns evne til å uttrykke seg styrkes når de dekorerer de ulike produktene i settet, enten ved å følge de vedlagte mønsterideene eller ved å finne på unike mønstre selv.
 • Hva inneholder brettet? Settet inkluderer et justerbart, lyseblått armbånd, et løvemerke til bag, en bilderamme med opphengselement, en kaktusformet blyantholder med bevegelige armer og masse fargerike fliser.
 • Alle hobbysett-interesserte barn vil elske Pakke med sommerstemning. Med gøyale farger og produkter som kan tilpasses, er dette en perfekt gave til kreative gutter og jenter fra seks år og oppover.
 • Kaktusen er 12 cm høy og 6 cm bred. Dette spennende hobbysettet inneholder ting barn kan ha på seg, som er nyttige og som kan brukes til pynt, og alle kan designes så mange ganger barna vil.
 • Med LEGO DOTS kan du gi barn inspirerende og praktiske hobbysett. Det allsidige settet leveres i et oppbevaringsbrett og styrker barns selvtillit og kreative ferdigheter mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lekens gleder. Settene styrker barns fantasi og evne til å uttrykke seg ved å lage romdekorsett eller smykker.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pakke med sommerstemning
SKU
41937
EAN
5702017258454
UPC
673419341486
Deler
441
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.