LEGO Boks for kreative designere 41938

Inspirer barns kreativitet og designferdigheter med dette settet

lego 41938 boks for kreative designere
 • 779 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41938 SKU

Det spektakulære settet LEGO DOTS Boks for kreative designere (41938) passer perfekt til hobbysett-entusiaster og kreative barn. Det styrker selvtilliten deres, og de mange forskjellige delene hjelper dem å utvikle gode bygge- og designferdigheter. Fasitløst hobbysett. Settet inkluderer et hefte fullt av kreativ inspirasjon, og det finnes også mange instruksjoner om hvordan man lager ulike romdekormodeller …

Les mer...

Priser LEGO Boks for kreative designere 41938

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 423 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Boks for kreative designere 41938

Det spektakulære settet LEGO DOTS Boks for kreative designere (41938) passer perfekt til hobbysett-entusiaster og kreative barn. Det styrker selvtilliten deres, og de mange forskjellige delene hjelper dem å utvikle gode bygge- og designferdigheter.

Fasitløst hobbysett
Settet inkluderer et hefte fullt av kreativ inspirasjon, og det finnes også mange instruksjoner om hvordan man lager ulike romdekormodeller på LEGO.com/buildinginstructions. Heftet inneholder dessuten monteringsinstruksjoner til fem dekorerbare DOTS modeller – bordorganisator, seksjon med to skuffer, opphengbar meldingstavle, bilderamme og et lite brett. Barn kan bruke fargeflisene og bokstavflisene til å lage mønstre og budskap på modellene. Du kan også gi dem enda mer inspirasjon med settene Ekstra DOTS – serie 5 (41932) eller Mange DOTS (41935) som selges separat.

Det perfekte hobbysettet
Denne boksen inkluderer inspirasjon, tips og triks og gir barn muligheten til å lage dekormodeller til rommet sitt. De kanvise fram sine unike designmønstre og også dele dem med venner.

 • Gi hobbysettet LEGO DOTS Boks for kreative designere (41938) til barn som fortjener en belønning. Inspirer dem til å være kreative og lage unike modeller som samtidig styrker designferdighetene deres.
 • Stimuler barns fantasi med fem modeller pluss inspirerende ideer til mange flere på nett. Settet inneholder over 650 fliser, inkludert 72 bokstavfliser som barn kan skrive budskap med på modellene eller andre DOTS sett.
 • Hva inneholder boksen? Mange flerfargede DOTS fliser, fem Byggbare og dekorerbare modeller til rommet, et inspirasjonshefte med flere designideer og en diamantformet flisefjerner som gjør det lett å endre dekormønstre.
 • Barn som liker hobbyprosjekter, vil garantert like settet Boks for kreative designere (41938), Flisene og modellene gjør dette til en gøyal overraskelse til jenter og gutter som fortjener en belønning. Passer for barn fra sju år og oppover.
 • Dekorativt og nyttig. Dette spennende Lag det selv-settet byr på uendelig mange muligheter til fantasifull moro og selvutfoldelse. Settet er perfekt for unge designere som vil øve opp ferdighetene sine.
 • Med LEGO DOTS kan du gi barn inspirerende og praktiske hobbysett. Denne boksen med fliser, modeller og inspirasjon styrker barns selvtillit og kreative ferdigheter mens de har det morsomt.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lekens gleder. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom selvlagde, tilpassede smykker og pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Boks for kreative designere
SKU
41938
EAN
5702016915860
UPC
673419341493
Deler
779
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.