LEGO Dragemerke til bag 41939

Overrask med et herlig bagmerke

lego 41939 dragemerke til bag
 • 82 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41939 SKU

Med det flotte settet LEGO DOTS Dragemerke til bag (41939) kan du glede barn som liker både drager og hobbysett! Med dette solide kvalitetssettet kan barn designe og dekorere et imponerende dragemerke til bagen, nøkkelknippet eller sekken. Skreddersydd selvutfoldelse. Dette artige hobbyprosjektet inkluderer en kube som kan designes på mange gøyale måter, en festering og en …

Les mer...

Priser LEGO Dragemerke til bag 41939

Lego.com LEGO.com 90 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Dragemerke til bag 41939

Med det flotte settet LEGO DOTS Dragemerke til bag (41939) kan du glede barn som liker både drager og hobbysett! Med dette solide kvalitetssettet kan barn designe og dekorere et imponerende dragemerke til bagen, nøkkelknippet eller sekken.

Skreddersydd selvutfoldelse
Dette artige hobbyprosjektet inkluderer en kube som kan designes på mange gøyale måter, en festering og en flisfjerner. Barn kan designe en unik drage med fliser i lavendel, blått, blågrønt og rosa. Du kan også gi dem enda flere kreative muligheter med Ekstra DOTS – serie 4 (41931 – selges separat), slik at de kan lage alle slags ansikter og mønstre.

Moro for barn som liker hobbysett
Barn kan gjøre bagmerket unikt og personlig, forandre dragens ansiktsuttrykk og dele designmønstrene sine med venner. Det vesle, gøyale bagmerket er perfekt for barn som liker hobbyprosjekter og å uttrykke seg, og det passer som en søt belønning, overraskelse eller høytidsgave som inspirerer til kreativ lek.

 • Overrask barn med det kule settet LEGO DOTS Dragemerke til bag (41939), som inkluderer en robust kube med silikonring, flisfjerner og mange fargerike fliser.
 • Barn kan bruke designideene på emballasjen for å dekorere bagmerket, eller de kan slippe løs kreativiteten og finne på egne fantasifulle mønstre.
 • Lag flotte mønstre med flisene som følger med. Barn kan også bytte ut fliser med fliser fra alle de andre hobbysettene og -posene, for eksempel Ekstra DOTS – serie 4 (41931 – selges separat) for enda mer designmoro!
 • Det flotte bagmerket faller garantert i smak hos barn med sans for tilbehør. Settet passer som overraskelsesgave eller en ekstra høytidsgave, og merket kan festes til nøkler og bager. Passer for jenter og gutter fra seks år og oppover.
 • Kreativ og praktisk moro hver dag. Bagmerkene er 4 cm høye, 3 cm brede og 3 cm dype, og de er robuste og nyttige belønninger eller overraskelsesgaver som vil glede alle barn.
 • Med LEGO DOTS settene kan du gi barn gøyale hobbyprodukter de kan lage og bruke. Denne søte dragen kan tilpasses på unike måter og bygger barns selvtillit mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt ved hjelp av selvlagde, dekorerte og nyttige produkter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dragemerke til bag
SKU
41939
EAN
5702016915341
Deler
82
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
90 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.