LEGO Enhjørningsmerke til bag 41940

Gi bort et flott bagmerke som overraskelsesgave

lego 41940 enhjorningsmerke til bag
 • 80 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41940 SKU

Med det fine settet LEGO DOTS Enhjørningsmerke til bag (41940) kan du overraske barn som elsker enhjørninger! Tilbehørssettet er lett å dekorere og gir gutter og jenter muligheten til å lage et unikt og mystisk enhjørningsmerke til nøklene, bagen eller sekken. Et perfekt tilbehør som viser hvem du er!. Dette artige hobbyprosjektet inkluderer en kube som …

Les mer...

Priser LEGO Enhjørningsmerke til bag 41940

Lego.com LEGO.com 90 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Enhjørningsmerke til bag 41940

Med det fine settet LEGO DOTS Enhjørningsmerke til bag (41940) kan du overraske barn som elsker enhjørninger! Tilbehørssettet er lett å dekorere og gir gutter og jenter muligheten til å lage et unikt og mystisk enhjørningsmerke til nøklene, bagen eller sekken.

Et perfekt tilbehør som viser hvem du er!
Dette artige hobbyprosjektet inkluderer en kube som kan designes på mange gøyale måter, en festering og en flisfjerner. Barn kan designe en unik og magisk enhjørning med regnbue- og glitterfliser. Du kan også gi dem enda flere kreative muligheter med Ekstra DOTS – serie 4 (41931 – selges separat), slik at de kan lage alle slags ansikter og mønstre.

Moro for barn som liker hobbysett
Barn kan forandre enhjørningens ansiktsuttrykk og dele designmønstrene sine med venner. Det gøyale bagmerket er perfekt for barn som liker hobbyprosjekter som lar dem uttrykke seg kreativt. Settet passer som søt belønning, overraskelse eller julegave og inspirerer til kreativ lek.

 • Overrask barn som liker hobbysett, med det mystiske settet LEGO DOTS Enhjørningsmerke (41940), som inkluderer en robust kube med silikonring, flisfjerner og mange fargerike fliser.
 • Barn kan bruke designideene på emballasjen for å dekorere lekekuben, eller de kan slippe løs kreativiteten og lage egne fantasifulle mønstre med dyretema.
 • Lag flotte mønstre med flisene som følger med. Barn kan også bytte ut fliser med fliser fra alle de andre hobbysettene og -posene, for eksempel Ekstra DOTS – serie 4 (41931 – selges separat) for enda mer designmoro!
 • Alle barn som liker å lage ting selv, vil falle for dette bagmerket. Gi gutter og jenter fra seks år og oppover en gøyal og kreativ pause med et lettbygd sett som passer perfekt som tilbehør på bagen.
 • Selvstendig lek i bærbart format. De fine, robuste og nyttige bagmerkene er 4 cm høye, 3 cm brede og 3 cm dype og passer perfekt som overraskelsesgave eller ekstragave til barn.
 • Med LEGO DOTS lekesettene kan du gi barn gøyale produkter de kan lage og bruke. Dette søte enhjørningsmerket kan tilpasses på unike måter og styrker barns selvtillit mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt ved hjelp av selvlagde, dekorerte og nyttige produkter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det værthelt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Enhjørningsmerke til bag
SKU
41940
EAN
5702016915358
Deler
80
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
90 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.