LEGO Porsche 911 RSR 42096

Opplev GT endurance-konkurranser med Porsche 911 RSR!

lego 42096 porsche 911 rsr
 • 1580 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42096 SKU

Bli med på feiringen av et stykke eksepsjonelt ingeniørarbeid med LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR. Denne autentiske kopien er utviklet i samarbeid med Porsche og har originalens skarpe konturer og aerodynamiske detaljer, inkludert en bakvinge med «svanehalsfester», forlenget venturirør bak og spesialkonstruerte sidespeil. Andre funksjoner er en synlig, fungerende differensial, uavhengig hjuloppheng og en …

Les mer...

Priser LEGO Porsche 911 RSR 42096

Proshop.no Proshop.no -18% 1 928 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -9% 2 149 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Porsche 911 RSR 42096

Bli med på feiringen av et stykke eksepsjonelt ingeniørarbeid med LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR. Denne autentiske kopien er utviklet i samarbeid med Porsche og har originalens skarpe konturer og aerodynamiske detaljer, inkludert en bakvinge med «svanehalsfester», forlenget venturirør bak og spesialkonstruerte sidespeil. Andre funksjoner er en synlig, fungerende differensial, uavhengig hjuloppheng og en sekssylindret boksermotor med bevegelige stempler foran bakakslingen. Åpner du dørene, finner du en radarskjerm, fungerende styremekanisme, brannslokkingssystem og til og med et Laguna Seca-banekart trykt på førerens dør. Svarte hjulkapsler med eiker, realistiske front- og baklykter samt en autentisk hvit, rød og svart fargedesign med klistremerkedetaljer er prikken over i-en på denne eksepsjonelle LEGO Technic Porsche 911 RSR modellen som passer perfekt både hjemme og på kontoret!

 • Porsche 911 RSR kopimodel med mange autentiske funksjoner inkludert en bakvinge med «svanehalsfester», forlenget venturirør bak og aerodynamiske side samt svarte hjulkapsler med eiker og realistiske front- og baklykter. Modellen har også en detaljert cockpit, fungerende differensial, uavhengig hjuloppheng og en sekssylindret boksermotor med bevegelige stempler foran bakakslingen.

 • Denne lekebilen for samlere har en autentisk fargedesign i hvitt, rødt og svart samt et ark med kule klistremerker for ekstra detaljer.
 • Åpner du dørene inn til cockpiten, finner du massevis av realistiske detaljer som radarskjerm, fungerende styremekanisme, brannslokkingssystem og til og med et Laguna Seca-banekart trykt på førerens dør.
 • Sjekk ut den sekssylindrede boksermotoren med bevegelige stempler.
 • Settet inneholder 1580 deler.
 • Denne LEGO Technic modellen er laget for å gi en engasjerende og givende byggeopplevelse.
 • Egnet for barn fra 10 år.
 • LEGO Technic sett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer unge LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og virkelighetsnær måte.
 • Porsche 911 RSR er over 13 cm høy, 50 cm lang og 20 cm bred.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Porsche 911 RSR
SKU
42096
EAN
5702016369878
UPC
673419303446
Deler
1580
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
2 350 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.