LEGO Ducati Panigale V4 R 42107

Bygg og utforsk den ikoniske Ducati Panigale v4 R

lego 42107 ducati panigale v4 r
 • 646 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42107 SKU

Stil, raffinement, ytelse. LEGO Technic 42107 Ducati Panigale v4 har et fantastisk utseende som fanger ånden og designen til originalen. Det er den første modellmotorsykkelen i LEGO Technic historien som inkluderer en girkasse for å utforske ulike hastigheter og teknikker. Andre fantastiske funksjoner inkluderer styring, støtdemping foran og bak for realistisk bevegelse, pluss skivebremser foran …

Les mer...

Priser LEGO Ducati Panigale V4 R 42107

LEGO.com LEGO.com -6% 849 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -6% 849 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Ducati Panigale V4 R 42107

Stil, raffinement, ytelse. LEGO Technic 42107 Ducati Panigale v4 har et fantastisk utseende som fanger ånden og designen til originalen. Det er den første modellmotorsykkelen i LEGO Technic historien som inkluderer en girkasse for å utforske ulike hastigheter og teknikker. Andre fantastiske funksjoner inkluderer styring, støtdemping foran og bak for realistisk bevegelse, pluss skivebremser foran og bak.

Fantastiske detaljer fanger Ducati-ånden
Ducati-fans vil sette pris på detaljene i denne fantastiske motorsykkelreplikaen. En støtte, eksosrør, frontrute og dashbord utgjør de små detaljene som gjør denne modelleken så tro til originalen. Og den klassiske, røde fargen øker pulsen til enhver Ducati-fan.

Bygg og lær med LEGO Technic modelleker
Som en del av LEGO Technic universet, gir dette motorsykkelmodellsettet en engasjerende og givende byggeopplevelse. Med realistiske funksjoner introduserer det byggerne til en verden av mekanikk, mens de oppdager hvordan girmekanismer fungerer.

 • En representasjon av den berømte Ducati Panigale v4 R for å bygge, utforske og vise. LEGO Technic fans og motorsykkelentusiaster vil elske denne fantastiske byggeutfordringen.
 • Bygg din egen Ducati Panigale v4 R for å få et unikt innblikk i funksjonene som utgjør denne ikoniske motorsykkelen. Inneholder også en 2-trinns girkasse – noe nytt for LEGO Technic motorsykler.
 • Gjenskap spenningen ved å eie en Ducati Panigale v4 R, med støtdemping foran og bak for realistisk modellbevegelse. Den klassiske, røde fargen bringer motorsykkelen liv, med ekte italiensk stil.
 • Leter du etter de beste gavene til motorsykkelfans? Dette er et flott valg. Det er også en superutfordring for LEGO Technic fans i alderen 10 + som vil få en spennende opplevelse ut av å se hvordan en motorsykkel fungerer.
 • Denne iøynefallende modellen (42107) ser fantastisk ut som utstilling. Dimensjonene er utformet for å gi en sann representasjon av den virkelige modellen. Modellen er 32 cm lang, 16 cm høy og 8cm bred.
 • Ingen batterier er nødvendig for denne Ducati motorsykkelleken. Lidenskap, fantasi og et ønske om å oppdage noe nytt er alt du trenger.
 • Det er enkelt å komme i gang med dette fantastiske LEGO settet. Bare åpne esken, så finner du enkle byggeinstruksjoner slik at du kan begynne å bygge Ducati-leketøymotorsykkelen med en gang.
 • LEGO Technic ingeniørleker er designet for å gi en engasjerende og givende byggeopplevelse, med realistiske bevegelser og mekanismer for å hjelpe barn og voksne med å utforske ingeniørkunstens verden.
 • Kvalitet er viktig. Så det er godt å vite at LEGO byggesett oppfyller de høyeste bransjestandardene, slik at de enkelt kan kobles til hver gang – slik har det vært siden 1958.
 • LEGO Technic plastmodelleker har vært gjennom mye. Hver og en er grundig testet for å sikre at alle byggeleketøy oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ducati Panigale V4 R
SKU
42107
EAN
5702016616460
UPC
673419318600
Deler
646
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
900 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.