LEGO Dom’s Dodge Charger 42111

Hyoktaneventyr for bilinteresserte barn

lego 42111 doms dodge charger
 • 1077 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42111 SKU

Gi fans av Fast & Furious den ultimate byggeopplevelsen med byggesettet LEGO Technic Dom’s Dodge Charger (42111) for barn. Modellen er basert på syttitallets ikoniske Dodge Charger R/T, og den er stappfull av autentiske detaljer. Åpne panseret for å se nærmere på modellversjonen av den ikoniske V8-motoren. Modellen inkluderer også andre tøffe detaljer som bevegelige …

Les mer...

Priser LEGO Dom’s Dodge Charger 42111

Proshop.no Proshop.no -20% 1 173 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 1 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Dom’s Dodge Charger 42111

Gi fans av Fast & Furious den ultimate byggeopplevelsen med byggesettet LEGO Technic Dom’s Dodge Charger (42111) for barn. Modellen er basert på syttitallets ikoniske Dodge Charger R/T, og den er stappfull av autentiske detaljer. Åpne panseret for å se nærmere på modellversjonen av den ikoniske V8-motoren. Modellen inkluderer også andre tøffe detaljer som bevegelige stempler, triangelstagoppheng, styresystem og kompressor. Det finnes også en nitroflaske i bagasjerommet, som virkelig setter fart på Doms dristige biljakter.

Akkurat som i virkeligheten!

Barn fra ti år og oppover vil garantert like å bygge sin egen, autentiske versjon av Dominic Torettos berømte bil. Når Dodge Charger er ferdig bygget, kan fans rollespille klassiske scener fra The Fast and The Furious-filmene og oppleve adrenalinkicket i ekte gateracerbilløp.

Flott byggeleke for kreativ lek

LEGO Technic serien består av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.

 • Inspirer barn til å gjenskape sine favorittscener fra Fast & Furious-filmene med den flotte modellen LEGO Technic Dom’s Dodge Charger (42111), som er autentisk kopi av den klassiske muskelbilen.
 • Byggesettet består av 1077 deler og byr på gøyale byggeutfordringer for barn som er interessert i lekebilmodeller. Denne realistiske versjonen av syttitallsklassikeren Dodge Charger R/T, er stappfull av autentiske detaljer.
 • Med modellens flotte funksjoner, inkludert bevegelige stempler, hjuloppheng, styresystem og kompressor, får barn innsyn i hvordan det er å kjøre den ekte bilen. Og når leken er over, kan modellen stilles ut i velkjent bakhjulsposisjon.
 • Er du på utkikk etter en tøff julegave til barn fra ti år og oppover? Da er dette et godt valg! Barn kan bygge en modell av Doms bil, og utforske de kule funksjonene før de gjenskaper tøffe scener fra Fast & Furious-filmene.
 • Modellen er 39 cm lang, 16 cm bred og 11 cm høy – perfekt størrelse for tempofylt rollespill. Plasser bilen i bakhjulsposisjon, og still den ut som blikkfang.
 • Denne gøyale racerbilleken krever ingen batterier. Gode nyheter for barn som elsker kreativ lek!
 • Trykte instruksjoner følger med, så det er lett for unge byggere å komme i gang.
 • Med sett fra LEGO Technic kan du vise barn en verden full av byggemoro. Kul kjøretøydesign og tøffe funksjoner gjør at den gøyale leken varer lenge etter at modellen er ferdig bygget.
 • LEGO Technic sett oppfyller bransjens strengeste standarder, og det gjør at byggesettene alltid er lette å sette sammen for barn.
 • LEGO Technic byggesett testes grundig for å sikre at hvert enkelt sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dom’s Dodge Charger
SKU
42111
EAN
5702016617498
UPC
673419318631
Deler
1077
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
1 470 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.