LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

En interessant modell som er et perfekt blikkfang

lego 42115 lamborghini sin fkp 37
 • 3696 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42115 SKU

Opplev og utforsk uimotståelig kraft og stilren design med LEGO Technic byggesettet Lamborghini Sián FKP 37 (42115). Modellbilen har en iøynefallende limegrønn design og gullfargede felger, og de fantastiske detaljene gjør dette til en realistisk versjon av virkelighetens Sián FKP 37. Skjønnhet skapt av detaljer. Modellen har autentiske funksjoner som åttetrinns girkasse med bevegelig girhendel, V12-motor …

Les mer...

Priser LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Proshop.no Proshop.no -26% 3 945 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -9% 4 799 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -9% 4 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Opplev og utforsk uimotståelig kraft og stilren design med LEGO Technic byggesettet Lamborghini Sián FKP 37 (42115). Modellbilen har en iøynefallende limegrønn design og gullfargede felger, og de fantastiske detaljene gjør dette til en realistisk versjon av virkelighetens Sián FKP 37.

Skjønnhet skapt av detaljer
Modellen har autentiske funksjoner som åttetrinns girkasse med bevegelig girhendel, V12-motor med bevegelige stempler og firehjulsdrift. Manøvrer bilen på plass ved hjelp av rattet, og sjekk ut støtdempingen foran og bak. Akkurat som den ekte bilen har også denne modellen klassiske saksedører.

Luksuriøse funksjoner
Gi deg selv en avslappende byggeopplevelse med denne byggbare og stilrene utgaven av Sián FKP 37. Settet kommer i en luksuriøs eske og inkluderer en byggeveiledning av høy kvalitet, med instruksjoner, bilder og intervjuer fra kulissene. Under panseret finner du settets unike serienummer, som gir deg tilgang til spesielt innhold på nettet.

 • Gled deg til en oppslukende byggeopplevelse med LEGO Technic settet Lamborghini Sián FKP 37 (42115). Utforsk alle de flotte funksjonene, inkludert en 12V-motor med bevegelige stempler, styring og støtdemping foran og bak.
 • Denne LEGO Technic bilen har en åttetrinns sekvensiell girkasse, justerbar bakspoiler, panser foran og bak som kan åpnes, detaljerte skivebremser og gullfargede felger. Nærmere virkelighetens Lamborghini Sián FKP 37 kommer du ikke!
 • Dette avanserte LEGO Technic byggesettet er designet spesielt for fans av supersportsbiler. Settet inkluderer en dekorativ utstillingsplate og et unikt serienummer som gir tilgang til eksklusivt nettinnhold.
 • Et tilfredsstillende byggeprosjekt til deg selv, eller en spesiell bursdags- eller julegave til en du er glad i. Dette LEGO settet kommer i en eksklusiv og luksuriøs eske, og den slående modellen gjør seg flott på utstilling.
 • Den byggbare modellen er i 1:8 skala. Den er over 13 cm høy, 60 cm lang og 25 cm bred og har en iøynefallende limegrønn design, gullfargede felger og dekorerte elementer.
 • Drives av interesse! Dette LEGO Technic settet krever ikke batterier, og dermed kan du fordype deg i byggeprosjektet uten forsinkelser.
 • En eksklusiv bok for samlere inneholder utfyllende byggeinstruksjoner, bilder og intervjuer med de to teamene som jobbet på prosjektet: LEGO konsernet og Automobili Lamborghini.
 • LEGO Technic settene byr på elegant design, realistiske funksjoner, en tilfredsstillende byggeopplevelse og modeller som er fulle av imponerende funksjoner.
 • LEGO Technic sett oppfyller bransjens strengeste standarder, og det gjør at elementene alltid er lette å sette sammen.
 • LEGO Technic sett testes grundig for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lamborghini Sián FKP 37
SKU
42115
EAN
5702016617535
UPC
673419318679
Deler
3696
Tema
LEGO Technic
Alder
18+ år
LEGO pris
5 300 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.