LEGO Kompaktlaster 42116

Styre- og skuffefunksjon for sm anleggsarbeidere

lego 42116 kompaktlaster
 • 140 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42116 SKU

Leter du etter en gave til barn som liker rollespillek med anleggsmaskiner, er LEGO Technic kompaktlaster (42116) en garantert innertier. Jenter og gutter fra sju år og oppover får en gøyal byggeopplevelse med kompaktlasteren – og det er bare starten! Når de har bygget ferdig modellen, kan de finne på byggeeventyr med utgangspunkt i anleggsmaskinens …

Les mer...

Priser LEGO Kompaktlaster 42116

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Kompaktlaster 42116

Leter du etter en gave til barn som liker rollespillek med anleggsmaskiner, er LEGO Technic kompaktlaster (42116) en garantert innertier. Jenter og gutter fra sju år og oppover får en gøyal byggeopplevelse med kompaktlasteren – og det er bare starten! Når de har bygget ferdig modellen, kan de finne på byggeeventyr med utgangspunkt i anleggsmaskinens realistiske funksjoner. Skuffen med to funksjoner, førerhuset, instrumentpanelet, velterammen og front- og baklykter gir barn alt de trenger for timevis med kreativ lek.

2-i-1-modell
Når barna er klare for en ny utfordring, kan de bygge om kompaktlasteren til en hotrod. Lekesettet inkluderer Instructions PLUS, som gjør det enda lettere å komme i gang. Instructions PLUS finner du i gratisappen LEGO Building Instructions. Det er en digital veiledning som hjelper barn å bygge selvstendig, takket være verktøy for zooming og rotering samt en spøkelsesmodus.

Engasjerende byggeleker
LEGO Technic serien består av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.

 • Gi unge byggeentusiaster en skikkelig belønning med det kule anleggsmaskinsettet LEGO Technic kompaktlaster. Autentiske detaljer som skyve- og løfteskuffe.
 • Først kan barn ha det gøy med å bygge kompaktlasteren, og etterpå kan de teste ut alle funksjonene, inkludert førerhuset som kan åpnes, skuffen som kan løftes og vippes, instrumentpanelet og velterammen. Til slutt kan de bygge om modellen til en hotrod.
 • Byggeleken har realistiske detaljer som gjør den til en favoritt for spennende rollespill med byggeplass og veibygging og arbeid på bondegården som temaer.
 • Leter du etter en gave til jenter og gutter fra sju år og oppover, er denne kvalitetsleken et godt valg.
 • Kompaktlasteren er 9 cm høy, 14 cm lang og 6 cm bred.
 • Barn kan bygge om denne 2-i-1-modellen til en hotrod for enda mer byggemoro.
 • Instructions PLUS er en interaktiv veiledning som gjør det ekstra morsomt å bygge. Den er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions og har zoom- og roteringsverktøy som hjelper barn å bygge selvstendig.
 • LEGO Technic består av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og sitter godt sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kompaktlaster
SKU
42116
EAN
5702016889215
Deler
140
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.