LEGO Konkurransefly 42117

Inspirer barns fantasi med et flott lekefly

lego 42117 konkurransefly
 • 154 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42117 SKU

Med LEGO Technic konkurransefly (42117) kan barn oppleve stuntflygingens spennende verden. Settet passer for jenter og gutter fra sju år og oppover og er utstyrt med detaljer som en propell som roterer når flyet skyves bortover, samt motordeksler som kan åpnes. Flyets iøynefallende oransje og turkise fargedesign med sponsordetaljer gjør dette til en ekstra kul …

Les mer...

Priser LEGO Konkurransefly 42117

Proshop.no Proshop.no -2% 127 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Konkurransefly 42117

Med LEGO Technic konkurransefly (42117) kan barn oppleve stuntflygingens spennende verden. Settet passer for jenter og gutter fra sju år og oppover og er utstyrt med detaljer som en propell som roterer når flyet skyves bortover, samt motordeksler som kan åpnes. Flyets iøynefallende oransje og turkise fargedesign med sponsordetaljer gjør dette til en ekstra kul gave uansett anledning. Dette er en tro kopi av et ekte konkurransefly!

2-i-1-modell
Konkurranseflyet kan bygges om til et jetfly for enda mer byggemoro. Settet inkluderer Instructions PLUS som gjør det lett å komme i gang. Instructions PLUS finner du i gratisappen LEGO Building Instructions. Det er en interaktiv veiledning som hjelper barn å bygge selvstendig, takket være verktøy for zooming og rotering samt en spøkelsesmodus.

Timevis med kreativ lek
LEGO Technic serien består av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som er klare for nye utfordringer. Settene består av modeller som fungerer og ser ut som de virkeligekjøretøyene og gir barn en flott innføring i maskinteknikk og mekanikk.

 • Gi pilotspirer en flott overraskelse med lekesettet LEGO Technic konkurransefly (42117). Flyet ser helt realistisk ut med sine sterke farger, sponsorlogoer og roterende propell.
 • Massevis av detaljer å utforske for barn som liker lekefly. Motordekslene som kan åpnes, landingsunderstellet og den roterende propellen åpner for spennende rollespill.
 • Barn kan først ha det gøy mens de bygger det solide stunt-flyet før de bygger det om til et jetfly for enda mer kreativ moro.
 • Settet er flott som gave til bursdager, høytider og alle andre anledninger. Passer for barn fra sju år og oppover, som er interessert i stuntfly-leker.
 • Konkurranseflymodellen er 9 cm høy (inkludert propell), 18 cm lang og 23 cm bred.
 • Instructions PLUS er en interaktiv veiledning som gjør det ekstra morsomt å bygge. Den er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions og har zoom- og roteringsverktøy som hjelper barn å bygge selvstendig.
 • LEGO Technic består av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og sitter alltid godt sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Konkurransefly
SKU
42117
EAN
5702016890914
UPC
673419336390
Deler
154
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.