LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Actionfylt Monster Jam moro!

lego 42118 monster jam grave digger
 • 212 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42118 SKU

Leter du etter en gøyal leke eller gave til jenter eller gutter som liker Monster Jam kjøretøy? LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 pullback-modellen er stappfull av funksjoner som garantert faller i smak hos barn. Autentiske detaljer som Grave Digger-grafikk med gjenferd- og ild-detaljer, samt digre dekk, avtakbart flagg og røde frontlykter. Opplev en …

Les mer...

Priser LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Proshop.no Proshop.no -26% 207 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -4% 270 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -4% 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Leter du etter en gøyal leke eller gave til jenter eller gutter som liker Monster Jam kjøretøy? LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 pullback-modellen er stappfull av funksjoner som garantert faller i smak hos barn. Autentiske detaljer som Grave Digger-grafikk med gjenferd- og ild-detaljer, samt digre dekk, avtakbart flagg og røde frontlykter. Opplev en spennende verden full av episke stunt med Monster Jam, en av verdens mest berømte og ikoniske monstertrucker.

Fantastisk 2-i-1-leke
På tide med en ny utfordring? Da har vi gode nyheter til deg! Grave Digger-modellen kan bygges om til en terrengbuggy for enda mer byggemoro. Sjekk ut Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive byggeveiledningen inkluderer zoom- og roteringsverktøy som gjør det lettere for barn å bygge.

Inspirerer neste generasjon med ingeniører
LEGO Technic universet består av kjøretøy som fungerer og ser ut som virkelighetens kjøretøy, og gir unge LEGO fans en flott innføring i maskinteknikk og mekanikk.

 • Gi monstertruck-fans muligheten til å gjenskape sine favorittstunt med byggesettet LEGO Technic Monster Jam Grave Digger(42118). Autentiske funksjoner som digre dekk, klistremerker med mer.
 • Dobbelt så morsomt! Monstertruck-leken kan bygges om til en terrengbuggy. Dermed får barn to gøyale byggeutfordringer og tøff rollespill-action.
 • Monstertrucken og terrengbuggyen er utstyrt med pullback-motor som sender kjøretøyet av sted i full fart, akkurat som i virkeligheten.
 • Leter du etter en spesiell gave til barn som liker monstertruck-leker? Dette settet er perfekt for barn fra sju år og oppover, som liker Monster Jam-show eller kule lekekjøretøy.
 • Inkluderer kule funksjoner som et flagg som kan bøyes og flyttes oppover og nedover, samt røde frontlykter, akkurat som på den ekte Grave Digger bilen.
 • Monster Jam er 11 cm høy, 24 cm lang (med flagg) og 11 cm bred.
 • Settet inkluderer byggeinstruksjoner for Grave Digger. Du kan også finne digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Byggeinstruksjonene til terrengbuggyen finner du på nettet.
 • LEGO Technic universet omfatter avanserte byggemodeller for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monster Jam Grave Digger
SKU
42118
EAN
5702016890815
UPC
673419336604
Deler
212
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.