LEGO Monster Jam Max-D 42119

Fartsfylt Monster Jam moro!

lego 42119 monster jam max d
 • 230 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42119 SKU

La barn som liker Monster Jam, bygge sin egen monstertruck med byggesettet LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119. Med pullback-funksjonen kan jenter og gutter gjenskape dristige stunt fra Monster Jam-arenaen. 2-i-1-lekekjøretøyet er fullt av flotte funksjoner, akkurat som i virkeligheten. Sjekk ut de autentiske klistremerkene og fargene, piggene og flagget som kan flyttes. 2-i-1 gir dobbelt …

Les mer...

Priser LEGO Monster Jam Max-D 42119

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 346 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Monster Jam Max-D 42119

La barn som liker Monster Jam, bygge sin egen monstertruck med byggesettet LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119. Med pullback-funksjonen kan jenter og gutter gjenskape dristige stunt fra Monster Jam-arenaen. 2-i-1-lekekjøretøyet er fullt av flotte funksjoner, akkurat som i virkeligheten. Sjekk ut de autentiske klistremerkene og fargene, piggene og flagget som kan flyttes.

2-i-1 gir dobbelt så mye moro!
Dette tøffe Monster Jam-kjøretøyet byr på to byggeutfordringer i samme sett. Etter å ha bygget Max-D-modellen kan barn bygge den om til en firehjuling og legge ut på enda flere fartsfylte eventyr. Sjekk ut Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive veiledningen gjør det lett å bygge, takket være zoom- og roteringsverktøy.

Læring gjennom lek
LEGO Technic gir unge LEGO fans en flott innføring i maskinteknikk og mekanikk. Barn lærer mens de leker med de detaljerte modellene som er inspirert av virkelige kjøretøy.

 • Gi monstertruck-fans muligheten til å gjenskape de beste arena-øyeblikkene med lekebyggesettet LEGO Technic Monster Jam Max-D (42119).
 • To byggeutfordringer! Denne kule Max-D 2-i-1 monstertruck-leken kan bygges om til en pullback-firehjuling, og dermed kan leken fortsette i det uendelige.
 • Med pullback-funksjon kan barn sende monstertrucken eller firehjulingen av sted i full fart. Det er bare å dra kjøretøyet bakover og så slippe det.
 • Leter du etter en kul leke til barn som liker monstertrucker? Dette byggbare modellsettet er perfekt for jenter og gutter som liker spennende kjøretøy. Passer for barn fra sju år og oppover.
 • Modellen har detaljer som Max-D bilens ikoniske pigger og grove, metalliske overflate med flammegrafikk, akkurat som i virkeligheten.
 • Monster Jam modellen er 10 cm høy, 25 cm lang (med flagg) og 11 cm bred.
 • Det følger med byggeinstruksjoner for Max-D modellen, og digitale Instructions PLUS er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions. Byggeinstruksjonene til firehjulingen finner du på nettet.
 • LEGO Technic universet omfatter avanserte byggemodeller for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monster Jam Max-D
SKU
42119
EAN
5702016890631
Deler
230
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.