LEGO Redningstjenestens luftputebåt 42120

Et flott 2-i-1-sett for spirende redningshelter

lego 42120 redningstjenestens luftputebat
 • 457 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42120 SKU

Ser du etter den perfekte leken til barn som liker spennende fartøy? Da vil lekesettet LEGO Technic Redningstjenestens luftputebåt (42120) garantert falle i smak. Båten har mange autentiske funksjoner og er perfekt til krevende oppdrag. Jenter og gutter fra åtte år og oppover kan se hvordan lekefartøyet liksom «svever» av sted, takket være de skjulte …

Les mer...

Priser LEGO Redningstjenestens luftputebåt 42120

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Redningstjenestens luftputebåt 42120

Ser du etter den perfekte leken til barn som liker spennende fartøy? Da vil lekesettet LEGO Technic Redningstjenestens luftputebåt (42120) garantert falle i smak. Båten har mange autentiske funksjoner og er perfekt til krevende oppdrag. Jenter og gutter fra åtte år og oppover kan se hvordan lekefartøyet liksom «svever» av sted, takket være de skjulte hjulene. Det er mye å utforske på modellen, inkludert roterende vifter, varsellampe, cockpit med seter, betjeningspanel og styrespak. Og når barna er klare for nye utfordringer, kan luftputebåten bygges om til et fly med to motorer og mange realistiske funksjoner, inkludert bevegelige sideror og balanseror.

Byggeleke som inspirerer unge sinn
LEGO Technic universet inkluderer et bredt utvalg av spennende kjøretøy og fartøy utviklet spesielt for unge LEGO fans som er klare for litt mer krevende byggeutfordringer. Modellene har realistiske funksjoner og detaljer og passer perfekt til barn som vil vite hvordan ting virker.

 • Gi barn som liker redningsfartøy, en spesiell overraskelse med denne tøffe luftputebåten. Den har mange autentiske detaljer som gjør den perfekt til rollespill-lek.
 • Mange kule funksjoner, inkludert en «svevefunksjon», snurrende vifter, cockpit og roterende varsellampe, akkurat som på et ekte luftputefartøy.
 • 2-i-1-settet byr på ekstra rollespillmoro for unge helter, og luftputebåten bygges om til et fly med to motorer og bevegelige sideror og balanseror
 • LEGO Technic Redningstjenestens luftputebåt (42120) er flott som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave for barn fra åtte år med sans for redningsfartøy-leker.
 • Redningstjenestens luftputebåt er 12 cm høy, 24 cm lang og 13 cm bred.
 • LEGO Technic består av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som ønsker seg nye byggeutfordringer.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og sitter alltid godt sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Redningstjenestens luftputebåt
SKU
42120
EAN
5702016890761
UPC
673419337304
Deler
457
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.