LEGO Stor gravemaskin 42121

En engasjerende 2-i-1-byggeutfordring for fans av anleggsmaskiner

lego 42121 stor gravemaskin
 • 569 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42121 SKU

Leter du etter en spesiell gave til barn som liker sett med lekeanleggsmaskiner? 2-i-1-settet LEGO Technic Stor gravemaskin (42121) har mange funksjoner som inspirerer til timevis med kreativ lek. Jenter og gutter fra ni år og oppover kan glede seg til en engasjerende byggeutfordring før de utforsker gravemaskinens mange realistiske funksjoner. Lær hvordan gravemaskiner fungerer. Den …

Les mer...

Priser LEGO Stor gravemaskin 42121

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Stor gravemaskin 42121

Leter du etter en spesiell gave til barn som liker sett med lekeanleggsmaskiner? 2-i-1-settet LEGO Technic Stor gravemaskin (42121) har mange funksjoner som inspirerer til timevis med kreativ lek. Jenter og gutter fra ni år og oppover kan glede seg til en engasjerende byggeutfordring før de utforsker gravemaskinens mange realistiske funksjoner.

Lær hvordan gravemaskiner fungerer
Den tøffe gravemaskinleken kan grave, kjøre og rotere. Sjekk ut grabben som kan heves og senkes, den bevegelige bommen, beltene som går rundt, det roterende overbygget og det detaljerte førerhuset med førersete og betjeningspanel. Inkluderer også ekstra LEGO «klossesteiner» og fire kjegler. Når tiden er inne for en ny utfordring, kan modellen bygges om til en traktorgraver med belter.

Tøff modell for unge LEGO fans
LEGO Technic universet rommer avanserte byggeleker for LEGO byggere som er klare for nye utfordringer. De realistiske mekanismene gir barn en flott innføring i ingeniørfaget.

 • Unge byggeentusiaster vil garantert like å bygge og utforske 2-i-1-settet LEGO Technic Stor gravemaskin (42121). Passer perfekt som bursdags-, jule- og overraskelsesgave.
 • Gravemaskinen er stappfull av realistiske funksjoner som viser barn hvordan anleggsmaskiner fungerer i virkeligheten. Modellen har bevegelig bom med grabb og belter som går rundt – akkurat som en ekte gravemaskin.
 • Når barna er klare for en ny utfordring, kan de bygge om 2-i-1-gravemaskinen til en traktorgraver med belter.
 • En tøff gravemaskinleke som passer perfekt for jenter og gutter fra ni år og oppover med sans for anleggsmaskiner.
 • Med denne tøffe gravemaskinen med autentisk førerhus og spennende betjeningspanel, er det lett å leke at man jobber på en byggeplass.
 • Kult sett som inspirerer til rollespill. Inkluderer fire kjegler som brukes for å markere anleggsområdet, samt LEGO deler som brukes som klosser gravemaskinen kan grave opp og fjerne.
 • Gravemaskinmodellen for barn er 23 cm høy med bommen oppe, 37 cm lang med bommen helt ute og 11 cm bred.
 • LEGO Technic universet gir unge byggere muligheten til å utforske ingeniørkunstens verden og er perfekt for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stor gravemaskin
SKU
42121
EAN
5702016890976
UPC
673419336611
Deler
569
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.