LEGO Jeep Wrangler 42122

En detaljert LEGO versjon av Jeep Wrangler Rubicon

lego 42122 jeep wrangler
 • 665 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42122 SKU

Alle bilinteresserte barn vil digge denne firehjulstrekkeren, og nå kan du virkeliggjøre drømmen til jenter og gutter fra ni år og oppover med LEGO Technic Jeep Wrangler (42122). Den ikoniske terrengbilen har en knapp for styring og kraftig fjæring med bevegelig leddaksel som gjør det gøyalt å testkjøre bilen i hjemmelagde hinderløyper. Stappfull av autentiske …

Les mer...

Priser LEGO Jeep Wrangler 42122

Proshop.no Proshop.no -24% 479 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Jeep Wrangler 42122

Alle bilinteresserte barn vil digge denne firehjulstrekkeren, og nå kan du virkeliggjøre drømmen til jenter og gutter fra ni år og oppover med LEGO Technic Jeep Wrangler (42122). Den ikoniske terrengbilen har en knapp for styring og kraftig fjæring med bevegelig leddaksel som gjør det gøyalt å testkjøre bilen i hjemmelagde hinderløyper. Stappfull av autentiske detaljer Dører og panser som kan åpnes, nedfellbare bakseter, reservedekk i full størrelse, vinsj og klassisk Jeep-logo gjør dette til en gøyal lekebilmodell for barn som liker den ekte Jeep Wrangler Rubicon. Design i gult og svart gjør jeepen til et blikkfang både i lek og utstilt på en hylle. En engasjerende utfordring for unge LEGO byggere LEGO Technic inneholder på en hel verden full av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som liker nye utfordringer. Disse samlerlekene har mange realistiske mekanismer og funksjoner og gir barn en flott innføring i ulike byggetekniske konsepter.

 • Kjenner du en barn som har lyst til å bygge sin egen firehjulsdrevne terrengbil? LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) er full av autentiske detaljer og er en flott leke for bilinteresserte barn.
 • Inspirert av den originale Jeep Wrangler-bilen kan barn dra på spennende turer i ulendt terrenget med denne modellen med frontstyring, kraftig fjæring med bevegelig leddaksel og vinsj.
 • Denne flotte modellen har autentiske Jeep Wrangler-detaljer, inkludert de klassiske, runde frontlysene, frontgrill med sju spalter, reservedekk i full størrelse og nedfellbare bakseter.
 • Leter du etter en unik leke til barn som liker samlerlekebiler? Denne modellen av en Jeep Wrangler Rubicon er den perfekte gave til unge LEGO fans som er klare for nye utfordringer.
 • Lekemodellen av Jeep Wrangler Rubicon er 12 cm høy, 24 cm lang og 13 cm bred og egner seg like godt til lek som til utstilling.
 • Barn vil garantert like bilens iøynefallende gule og svarte fargedesign og klassiske Jeep Wrangler Rubicon-merke.
 • SUV-lekemodellen har et detaljert interiør samt dører og panser som kan åpnes.
 • LEGO Technic universet gir unge byggere muligheten til å utforske ingeniørkunstens verden og er perfekt for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jeep Wrangler
SKU
42122
EAN
5702016913316
UPC
673419340052
Deler
665
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.