LEGO McLaren Senna GTR 42123

Bygg og vis fram et ekte superbil-ikon

lego 42123 mclaren senna gtr
 • 830 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42123 SKU

Leter du etter en ekstra flott gave til barn eller tenåringer som liker superbil-leker? Da er LEGO Technic McLaren Senna GTR (42123) et godt valg. Settet er også perfekt for voksne McLaren-fans! Denne samlermodellen er stappfull av autentiske detaljer inspirert av virkelighetens ikoniske superbil, og får garantert opp pulsen. Realistiske detaljer og kraftige funksjoner. McLaren Senna …

Les mer...

Priser LEGO McLaren Senna GTR 42123

Proshop.no Proshop.no -24% 479 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO McLaren Senna GTR 42123

Leter du etter en ekstra flott gave til barn eller tenåringer som liker superbil-leker? Da er LEGO Technic McLaren Senna GTR (42123) et godt valg. Settet er også perfekt for voksne McLaren-fans! Denne samlermodellen er stappfull av autentiske detaljer inspirert av virkelighetens ikoniske superbil, og får garantert opp pulsen.

Realistiske detaljer og kraftige funksjoner
McLaren Senna GTR er en helt unik bil, og denne flotte LEGO Technic lekeversjonen er like imponerende. Ta en titt på V8-motoren med bevegelige stempler, de ikoniske dørene som kan åpnes, samt grafikken og fargene som er identisk med originalens. Bilen kan styres med rattet på taket, og som utstillingsmodell vil den garantert vekke beundrende blikk.

En dør inn til maskinteknikkens verden
LEGO Technic sett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

 • LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123 modellbilen passer perfekt til superbilfans og er stappfull av realistiske detaljer inspirert av den ikoniske originalen.
 • Sjekk ut superbil-lekemodellens autentiske funksjoner, inkludert en detaljert V8-motor med bevegelige stempler og dører som åpnes «opp og ut» som på alle ekte McLaren-biler.
 • McLaren lekebilen kan styres ved hjelp av rattet på taket.
 • Leter du etter den ultimate gaven til en fan av motorsport eller superbiler? Bygge- og utstillingsmodellen av en McLaren-racerbil passer perfekt for barn fra ti år og oppover.
 • Denne fantastiske lekemodellen av en superbil er en fantastisk flott utstillingsmodell og fanger garantert oppmerksomheten til både barn og voksne som liker superbiler, motorsport og McLaren.
 • Modellen er 9 cm høy, 32 cm lang og 12 cm bred.
 • Denne lekebilversjonen av McLaren er et flott samlerobjekt med sin iøynefallende grafikk og fargedesign som er en tro kopi av originalens.
 • LEGO Technic består av avanserte byggeleker for LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO McLaren Senna GTR
SKU
42123
EAN
5702016913330
UPC
673419340069
Deler
830
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.