LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Utforsk Ferraris spennende verden!

lego 42125 ferrari 488 gte af corse 51
 • 1684 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42125 SKU

Ferrari 488 GTE er en helt unik bil og har hanket inn flere prestisjefylte seiere for The Prancing Horse-teamet i verdens mest krevende endurance-løp. Nå kan du bygge en LEGO Technic modell av bilen, komplett med autentiske designdetaljer fra den ikoniske originalen. Autentiske detaljer. Denne fantastisk detaljerte racerbilmodellen er en tro kopi av Ferraris endurance-racerbil. Bilen …

Les mer...

Priser LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Proshop.no Proshop.no -19% 1 820 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -4% 2 149 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -4% 2 149 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Ferrari 488 GTE er en helt unik bil og har hanket inn flere prestisjefylte seiere for The Prancing Horse-teamet i verdens mest krevende endurance-løp. Nå kan du bygge en LEGO Technic modell av bilen, komplett med autentiske designdetaljer fra den ikoniske originalen.

Autentiske detaljer
Denne fantastisk detaljerte racerbilmodellen er en tro kopi av Ferraris endurance-racerbil. Bilen er utstyrt med støtdempere foran og bak, dører som kan åpnes, en V8-motor med bevegelige stempler og et fungerende ratt. Prikken over i-en er den episke modellens originale klistremerker og autentiske farger.

Ta en pause fra hverdagen
Settet er en del av en serie med LEGO byggesett for voksne med sans for eksepsjonell design. LEGO Technic byggesettet er perfekt som hobbyprosjekt for deg selv eller gave til en motorsport-interessert venn, og utstillingsmodellen er et ekte blikkfang.

 • Bli kjent med endurance-billøpenes spennende verden med ikoniske LEGO Technic Ferrari 488 GTE – din egen byggbare utstillingsmodell.
 • Autentiske funksjoner som støtdempere foran og bak, dører som kan åpnes, en V8-motor med bevegelige stempler og et fungerende ratt.
 • Med originale klistremerker og farger får motorsport-interesserte fans et ekte blikkfang til hjemmet eller kontoret med LEGO Technic Ferrari 488 GTE «AF Corse #51» (42125).
 • Et tilfredsstillende byggeprosjekt for voksne og en spennende gave til bursdager eller andre spesielle anledninger. Passer til alle som liker endurance-løp, racerbiler fra Ferrari og motorsport.
 • Modellen er 13 cm høy, 48 cm lang og 21 cm bred.
 • Det er lett å utforske alle detaljene innvendig siden dørene og panseret kan åpnes.
 • Settet inkluderer en spesiell byggeinstruksjonsbok med eksklusivt innhold, blant annet informasjon om bilen og AF Corse 51-teamet.
 • LEGO Technic settene byr på elegant design, realistiske funksjoner, en tilfredsstillende byggeopplevelse og modeller som er fulle av imponerende funksjoner for alle som liker konstruksjon, design og teknologi.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”
SKU
42125
EAN
5702016913484
UPC
673419340090
Deler
1684
Tema
LEGO Technic
Alder
18+ år
LEGO pris
2 250 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.