LEGO Stor kranbil 42128

Bygg en klassisk kranbil

LEGO 42128 Heavy-duty Tow Truck - 20210702
 • 2017 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42128 SKU

Få et innblikk i maskinbyggingens verden med modellen LEGO Technic Stor kranbil (42128). Modellen er full av detaljer og er en hyllest til verdens mest populære kranbiler. Utforsk modellens detaljer, inkludert den autentiske grillen, luftfiltrene, lyktene, eksosrøret og den spenstige fargedesignen. Se også nærmere på de pneumatiske og mekaniske funksjonene som gjør modellen utrolig realistisk. En …

Les mer...

Priser LEGO Stor kranbil 42128

Proshop.no Proshop.no -19% 1 657 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 2 050 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Stor kranbil 42128

Få et innblikk i maskinbyggingens verden med modellen LEGO Technic Stor kranbil (42128). Modellen er full av detaljer og er en hyllest til verdens mest populære kranbiler. Utforsk modellens detaljer, inkludert den autentiske grillen, luftfiltrene, lyktene, eksosrøret og den spenstige fargedesignen. Se også nærmere på de pneumatiske og mekaniske funksjonene som gjør modellen utrolig realistisk.

En byggeleke med mange fungerende funksjoner
Kranbilen er stappfull av imponerende detaljer. Åpne panseret for å se nærmere på den sekssylindrede rekkemotoren med bevegelige stempler. Vri på pluggen på taket for å styre bilen. Aktiver kranen, hev bommen, trekk ut vinsjen og kjør ut støttebena. For første gang i LEGO Technics historie har vi laget et kjøretøy med løftbar aksel som gjør det mulig å senke ekstra dekk og fordele vekt.

En flott innføring i maskinbygging
LEGO Technic sett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

 • Med lekebyggesettet LEGO Technic Stor kranbil 42128 kan du utforske det fabelaktige ingeniørarbeidet som ligger til grunn for de klassiske kranbilene. Få en engasjerende byggeopplevelse, og utforsk alle de ulike funksjonene og detaljene på modellen.
 • Akkurat som en ekte kranbil er også modellen utstyrt med pneumatisk drevet, utkjørbar løftearm, en hevbar kranbom og en utkjørbar kranutligger.
 • Sjekk ut alle de tøffe mekaniske funksjonene, inkludert en roterende kran, fungerende vinsj, støttebein, bom og en løftbar aksel som senker ekstra dekk og fordeler vekten – en nyvinning i LEGO Technic!
 • Dette kranbil-lekesettet er en flott leke til barn og tenåringer fra 11 år og oppover, med interesse for mekaniske leker. Settet egner seg også perfekt for barn og voksne som vil bygge sammen og lære om maskinteknikk.
 • Kranbilmodellen er 22 cm høy (med kranen senket), 58 cm lang (med bommen senket) og 14 cm bred (med støttebena hevet).
 • Manøvrer kranbilen ved å vri på pluggen på taket. Åpne panseret for å se nærmere på den sekssylindrede rekkemotoren med bevegelige stempler.
 • Klassiske kranbil-detaljer som autentisk grill, luftfiltre og iøynefallende fargedesign.
 • LEGO Technic består av avanserte byggeleker for LEGO entusiaster som liker utfordrende byggeprosjekter.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen.
 • LEGO Technic komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseresfor å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stor kranbil
SKU
42128
UPC
673419340076
Deler
2017
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
2 050 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.