LEGO Firehjulsdrevet Mercedes-Benz Zetros konkurransetruck 42129

Kompromissls kraft

LEGO 42129 4×4 Mercedes-Benz Zetros - 20210702
 • 2129 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42129 SKU

Alle som liker kraftige lekelastebiler og byggeleker, vil garantert like modellen LEGO Technic Firehjulsdrevet Mercedes-Benz Zetros konkurransetruck (42129). Denne leketrucken er full av realistiske funksjoner og byr på en engasjerende byggeopplevelse for voksne og barn fra 12 år. Dører og panser kan åpnes. Sjekk ut det fungerende hjulopphenget på alle fire hjulene, og åpne serviceluken …

Les mer...

Priser LEGO Firehjulsdrevet Mercedes-Benz Zetros konkurransetruck 42129

Proshop.no Proshop.no -23% 2 856 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 3 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Firehjulsdrevet Mercedes-Benz Zetros konkurransetruck 42129

Alle som liker kraftige lekelastebiler og byggeleker, vil garantert like modellen LEGO Technic Firehjulsdrevet Mercedes-Benz Zetros konkurransetruck (42129). Denne leketrucken er full av realistiske funksjoner og byr på en engasjerende byggeopplevelse for voksne og barn fra 12 år. Dører og panser kan åpnes. Sjekk ut det fungerende hjulopphenget på alle fire hjulene, og åpne serviceluken for å inspisere girkassen. Modellen har en detaljert motor med roterende radiatorvifte. Det er aller første gang at en LEGO Technic modell er utstyrt med differensiallås. Lås og lås opp differensialene ved hjelp av appen mens du manøvrerer kjøretøyet i krevende terreng.

Utforsk appen
Byggingen av modellen er bare begynnelsen. Bruk CONTROL+ appen for teste ut hva dette kjøretøyet kan gjøre. Bruk kontrollskjermene til å styre kjøretøyet og betjene differensiallåsen. Appen inneholder utfordringer og belønninger og inspirerer til allsidig lek og moro.

 • Alle som liker byggeleker, vil like å kunne bygge sin egen modell av Mercedes-Benz Zetros konkurransetrucken. Bruk LEGO Technic CONTROL+ appen for å teste ut alle de ulike kjøretøyfunksjonene.
 • Modellen LEGO Technic Firehjulsdrevet Mercedes-Benz Zetros konkurransetruck (42129) er stappfull av autentiske detaljer, inkludert fungerende hjuloppheng på alle fire hjul, detaljert girkasse og differensiallås.
 • Realistiske designfunksjoner inkluderer fire brannslokkere og klistremerker med billøp-tema. Bruk flaggene til å lage en hinderløype og teste truckens kjøreegenskaper i forskjellig terreng.
 • Dette er et flott sett som voksne og barn fra 12 år kan ha stor glede av sammen. Settet passer også for unge LEGO byggere som ønsker seg en utfordrende byggeopplevelse.
 • Modellen er 21 cm høy, 48 cm lang og 19 cm bred.
 • Krever seks AA-batterier (følger ikke med). Det er lett å løsne batteriboksen, noe som gjør det enkelt å lade batteriene ved behov.
 • Denne app-styrte LEGO Technic trucken drives av en Bluetooth-kontrollert smarthub, tre store motorer og en middels stor motor som alle følger med i settet.
 • LEGO Technic byggeleker gir LEGO fans en avansert og utfordrende byggeopplevelse.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Firehjulsdrevet Mercedes-Benz Zetros konkurransetruck
SKU
42129
UPC
673419340359
Deler
2129
Tema
LEGO Technic
Alder
12+ år
LEGO pris
3 700 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.