LEGO Cat D11-bulldoser 42131

Bygg et ekte ikon blant anleggsmaskiner

lego 42131 cat d11 bulldoser
 • 3854 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42131 SKU

Med settet LEGO Technic Cat D11-bulldoser (42131) kan du bygge en kopi av den største Cat-doseren som en hyllest til mektige anleggsmaskiner. Få litt ekte kvalitetstid alene med dette store settet for voksne. Modellen har en modulær design, akkurat som virkelighetens Cat-bulldoser. LEGO fans vil garantert like det helt nye LEGO elementet fra oktober 2021 …

Les mer...

Priser LEGO Cat D11-bulldoser 42131

LEGO.com LEGO.com -5% 5 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Cat D11-bulldoser 42131

Med settet LEGO Technic Cat D11-bulldoser (42131) kan du bygge en kopi av den største Cat-doseren som en hyllest til mektige anleggsmaskiner. Få litt ekte kvalitetstid alene med dette store settet for voksne. Modellen har en modulær design, akkurat som virkelighetens Cat-bulldoser. LEGO fans vil garantert like det helt nye LEGO elementet fra oktober 2021 – et stort belte som kan strammes og løsnes. Og byggingen er bare begynnelsen! Det er utrolig mye å utforske på modellen, som er full av funksjoner og finesser.

Ta styringen over bulldosermodellen
Ved hjelp av CONTROL+-appen kan du manøvrere og betjene denne store anleggsmaskinen. Bruk appen for å kjøre og styre. Med appen kan du styre bulldoserens realistiske bevegelser og heve, senke og vippe frontskjæret eller heve og senke riveplogen og stigen.

Utforsk mekanikken
Byggbare LEGO Technic modeller er utstyrt med autentiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

 • Med det store modellbyggesettet LEGO Technic Cat D11-bulldoser 42131 for voksne kan du bygge en mektig anleggsmaskin full av detaljer.
 • Få en givende byggeopplevelse, og utforsk alle de ulike funksjonene og detaljene på modellen. Det helt nye LEGO belte-elementet fra oktober 2021 gjør at bulldosermodellen beveger seg akkurat som i virkeligheten.
 • Betjen og manøvrer bulldoseren ved hjelp av CONTROL+-appen. Kjør og styr bulldosermodellen mens du hever, senker og vipper frontskjæret eller hever og senker riveplogen og stigen.
 • Leter du etter en flott gave til deg selv eller andre som liker Cat-bulldosere og andre kule kjøretøy? Da er denne imponerende anleggsmaskinen midt i blinken.
 • Cat-modellen er 26 cm høy, 57 cm lang og 37 cm bred.
 • Krever seks AA-batterier (følger ikke med). Settet inkluderer også to nr. 15-motorer, to store motorer og en hub.
 • Denne Cat-modellen er en detaljrik kopi av den virkelige bulldoseren med autentisk fargedesign og grafikk som alle Cat-fans vil like.
 • LEGO Technic serien består av avanserte, byggbare modeller som passer for LEGO fans som liker engasjerende byggeutfordringer.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Cat D11-bulldoser
SKU
42131
EAN
5702017230092
UPC
673419363853
Deler
3854
Tema
LEGO Technic
Alder
18+ år
LEGO pris
5 700 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.