LEGO Candy Castle Stage 43111

Gjr skjermtid til kreativ tid

lego 43111 candy castle stage
 • 344 Deler
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43111 SKU

Med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere, produsere og spille i sine egne popmusikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne og bli kjent med ballerina- og bamse-minifigurene. Skann deretter modellen og bruk den som scene i barnets musikkvideoer. Barn elsker å delta i utfordringer …

Les mer...

Priser LEGO Candy Castle Stage 43111

Lego.com LEGO.com 200 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO VIDIYO

Beskrivelse LEGO Candy Castle Stage 43111

Med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere, produsere og spille i sine egne popmusikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne og bli kjent med ballerina- og bamse-minifigurene. Skann deretter modellen og bruk den som scene i barnets musikkvideoer. Barn elsker å delta i utfordringer og mye annet mens de produserer egne musikkvideoer som de kan dele med andre i den barnesikrede feeden.

La showet starte!
Med Candy Castle Stage kan barnleke i det uendelige, både med settet alene og i kombinasjon med appen. Ved å dreie hodene, høyttalerne og lysene på den fysiske lekemodellen kan de endre de sukkertøy-inspirerte kulissene og lyset i musikkvideoene. 

Skap musikalske opplevelser
LEGO VIDIYO settene tilbyr en trygg, sosial lekeopplevelse, hvor barn kan innta rollen som regissør og stjerne i musikkvideoer de lager selv. Se hvordan kreativiteten blomstrer når de produserer musikkvideoer spekket med tøffe figurer, låter, dansetrinn og flotte effekter

 • Inspirer barn til å regissere og spille i sine egne musikkvideoer med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Settet inkluderer to minifigurer med tilbehør, 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits.
 • Last ned gratisappen LEGO VIDIYO for å skanne ballerinaen og bamsen, BeatBits med spesialeffekter og modellen. Se modellen bli til en scene figurene kan opptre på!
 • Skann BeatBits i appen for å låse opp spesialeffekter, for eksempel for å bruke karusellhester i musikkvideoen.
 • Barn kan forandre den fysiske LEGO modellen og dermed endre kulissen i videoen – for eksempel bytte om hodene for å lage en bakgrunn med en digital iskremskog eller sjokoladekløft.
 • En gøyal musikkopplevelse for gutter og jenter fra sju år og oppover som fortjener en belønning. Lekesettet er også en flott høytidsgave til barn som elsker musikklek, dans og show.
 • Scenen er 13 cm høy, 14 cm lang og 17 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med utvalgte iOS- og Android-enheter. Sjekk kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Barn må be foreldrene sine om lov før de logger seg på Internett.
 • LEGO VIDIYO settene byr på en ny sosial lekeopplevelse hvor jenter og gutter kan innta rollen som regissør, produsent og musikkartist og spille inn og dele egne musikkvideoer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958..
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Candy Castle Stage
SKU
43111
EAN
5702016911435
Deler
344
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.