LEGO Robo HipHop Car 43112

Gjr skjermtid til kreativ tid

lego 43112 robo hiphop car
 • 387 Deler
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43112 SKU

Med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere, produsere og spille i sine egne musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne og bli kjent med minifigurene. Skann deretter modellen og se hvordan bilen forvandles til en digital scene barnet kan bruke i musikkvideoene. Barn elsker …

Les mer...

Priser LEGO Robo HipHop Car 43112

Lego.com LEGO.com 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO VIDIYO

Beskrivelse LEGO Robo HipHop Car 43112

Med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere, produsere og spille i sine egne musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne og bli kjent med minifigurene. Skann deretter modellen og se hvordan bilen forvandles til en digital scene barnet kan bruke i musikkvideoene. Barn elsker å delta i utfordringer og mye annet mens de produserer egne musikkvideoer som de kan dele med andre i den barnesikrede feeden.

La showet starte!
Med Robo HipHop Car kan barn leke i det uendelige, både med settet alene og i kombinasjon med appen. Ved å dreie hodene, høyttalerne og lysene på den fysiske lekemodellen kan de endre den robot-inspirerte kulissen og lyset i musikkvideoene. 

Skap musikalske opplevelser
LEGO VIDIYO settene tilbyr en trygg, sosial lekeopplevelse, hvor barn kan innta rollen som regissør og stjerne i musikkvideoer de lager selv. Se hvordan kreativiteten blomstrer mens de produserer musikkvideoer spekket med musikalske detaljer, gøyale figurer, dansetrinn og flotte effekter.

 • Inspirer barn til å regissere og spille i sine egne musikkvideoer med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Settet inkluderer to minifigurer med musikktilbehør, 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits.
 • Last ned gratisappen LEGO VIDIYO for å skanne minifigurene, BeatBits med spesialeffekter og modellen. Se modellen bli til en scene figurene kan opptre på i videoene!
 • Skann BeatBits i appen for å låse opp spesialeffekter, for eksempel for å legge til kule robotlyder eller dekorere videoen med grafittikunst.
 • Barn kan forandre den fysiske LEGO modellen og dermed endre kulissen i videoen – for eksempel bytte om hodene for å få et moderne verksted eller et parkeringshus full av grafitti i bakgrunnen.
 • En gøyal musikkopplevelse for gutter og jenter fra sju år og oppover som fortjener en belønning. Lekesettet er også en flott høytidsgave til barn som elsker musikklek, dans og show.
 • Bilen er 8 cm høy, 18 cm lang og 12 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel medutvalgte iOS- og Android-enheter. Sjekk kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Barn må be foreldrene sine om lov før de logger seg på Internett.
 • LEGO VIDIYO settene byr på en ny sosial lekeopplevelse hvor jenter og gutter kan innta rollen som regissør, produsent og musikkartist og spille inn og dele egne musikkvideoer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958..
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Robo HipHop Car
SKU
43112
EAN
5702016911459
Deler
387
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.