LEGO K-Pawp Concert 43113

Gjr skjermtid til kreativ tid

lego 43113 k pawp concert
 • 514 Deler
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43113 SKU

Med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere og spille i sine egne K-pop-musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne de tre musikalske minifigurene og se hvordan de er på scenen. Skann deretter modellen og bruk den som scene i barnets musikkvideoer. Barn elsker å delta …

Les mer...

Priser LEGO K-Pawp Concert 43113

Lego.com LEGO.com 325 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO VIDIYO

Beskrivelse LEGO K-Pawp Concert 43113

Med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere og spille i sine egne K-pop-musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne de tre musikalske minifigurene og se hvordan de er på scenen. Skann deretter modellen og bruk den som scene i barnets musikkvideoer. Barn elsker å delta i utfordringer mens de produserer egne musikkvideoer som de kan dele med andre i den barnesikrede feeden.

La showet starte!
Med K-Pawp Concert kan barn leke i det uendelige, både med settet alene og i kombinasjon med appen. Ved å dreie hodene, høyttalerne og lysene på den fysiske lekemodellen kan de endre den dyreinspirerte kulissen og lyset i musikkvideoene. 

Skap musikalske opplevelser
LEGO VIDIYO settene tilbyr en trygg, sosial lekeopplevelse, hvor barn kan innta rollen som regissør, produsent og stjerne i musikkvideoer de lager selv. Se hvordan kreativiteten blomstrer mens de produserer musikkvideoer spekket med gøyale figurer, låter, dansetrinn og flotte effekter.

 • Inspirer barn til å regissere og spille i sine egne musikkvideoer med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113). Settet inkluderer tre minifigurer med musikktilbehør, 14 tilfeldige BeatBits og tre spesielle BeatBits.
 • Last ned gratisappen LEGO VIDIYO for å skanne kaninen, kattungen og den flyvende enhjørningen, BeatBits med spesialeffekter og modellen. Se modellen bli til en scene figurene kan opptre på!
 • Skann BeatBits i appen for å låse opp spesialeffekter, for eksempel for å se figurene i matchende kostymer eller få figurene til å gjøre karakteristiske K-Pop- dansebevegelser.
 • Barn kan forandre den fysiske LEGO modellen og dermed endre kulissene i videoen – for eksempel bytte ut enhjørninghodet med et kattehode og se bakgrunnen i videoen endre seg.
 • En gøyal musikkopplevelse for gutter og jenter fra sju år og oppover som fortjener en belønning. K-Pop lekesettet er også en flott høytidsgave til barn som elsker musikklek, dans og show.
 • Den K-Pop-inspirerte scenen er 13 cm høy, 14 cm lang og 30 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med utvalgte iOS- og Android-enheter. Sjekk kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Barn må be foreldrene sine om lov før de logger seg på Internett.
 • LEGO VIDIYO settene byr på en ny sosial lekeopplevelse hvor jenter og gutter kan innta rollen som regissør, produsent og musikkartist og spille inn og dele egne musikkvideoer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958..
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO K-Pawp Concert
SKU
43113
EAN
5702016911466
UPC
673419338394
Deler
514
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
325 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.