LEGO Punk Pirate Ship 43114

Gjr skjermtid til kreativ tid

lego 43114 punk pirate ship
 • 615 Deler
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43114 SKU

Med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere, produsere og spille i sine egne punkrock-musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne de tre minifigurene og se hvor tøffe de er på scenen. Skann deretter modellen og bruk skipet som scene i musikkvideoene barnet lager og …

Les mer...

Priser LEGO Punk Pirate Ship 43114

Lego.com LEGO.com 450 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO VIDIYO

Beskrivelse LEGO Punk Pirate Ship 43114

Med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere, produsere og spille i sine egne punkrock-musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne de tre minifigurene og se hvor tøffe de er på scenen. Skann deretter modellen og bruk skipet som scene i musikkvideoene barnet lager og kan dele med andre i den barnesikrede feeden.

La showet starte!
Med Punk Pirate Ship kan barn leke i det uendelige, både med modellen alene og i kombinasjon med appen. Ved å dreie hodene, høyttalerne og lysene på den fysiske lekemodellen kan de endre den piratinspirerte kulissen og lyset i musikkvideoene. 

Skap musikalske opplevelser
LEGO VIDIYO settene tilbyr en trygg, sosial lekeopplevelse, hvor barn kan innta rollen som regissør og stjerne i musikkvideoer de lager selv. Se hvordan kreativiteten blomstrer mens de produserer musikkvideoer spekket med musikalske detaljer, gøyale figurer, låter, dansetrinn og flotte effekter.

 • Inspirer barn til å regissere og spille i sine egne musikkvideoer med LEGO VIDIYO Punk Pirat Ship (43114). Settet inkluderer tre minifigurer med musikktilbehør, 14 tilfeldige BeatBits og tre spesielle BeatBits.
 • Last ned gratisappen LEGO VIDIYO for å skanne minifigurene og BeatBits med spesialeffekter. Skann modellen for å lage en digital sjørøverskute figurene kan opptre på!
 • Skann BeatBits i appen for å låse opp spesialeffekter som passer i en punkrock-konsert, for eksempel effektensom lar figurene surfe på en hai eller får pirater til å danse.
 • Barn kan forandre den fysiske LEGO modellen og dermed endre kulissene i videoen – for eksempel bytte ut hodeskalle-dekoren med et haihode eller forandre skattkiste-høyttalerne til kanoner.
 • En gøyal musikkopplevelse for gutter og jenter fra åtte år og oppover som fortjener en belønning. Lekesettet er også en flott høytidsgave til barn som elsker musikklek, dans og show.
 • Piratskipet er 19 cm høyt, 24 cm langt og 18 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med utvalgte iOS- og Android-enheter. Sjekk kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Barn må be foreldrene sine om lov før de logger seg på Internett.
 • LEGO VIDIYO settene byr på en ny sosial lekeopplevelse hvor jenter og gutter kan innta rollen som regissør, produsent og musikkartist og spille inn og dele egne musikkvideoer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slikhar det vært helt siden 1958..
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Punk Pirate Ship
SKU
43114
EAN
5702016911978
UPC
673419338646
Deler
615
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
450 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.