LEGO The Boombox 43115

Gjr skjermtid til kreativ tid

lego 43115 the
 • 996 Deler
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43115 SKU

Med LEGO VIDIYO The Boombox (43115) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere og spille i sine egne musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne de fire minifigurene. Skann deretter modellen og bruk den som scene i musikkvideoen barnet lager og kan dele med andre i den barnesikrede feeden. En hyllest til …

Les mer...

Priser LEGO The Boombox 43115

Lego.com LEGO.com 675 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO VIDIYO

Beskrivelse LEGO The Boombox 43115

Med LEGO VIDIYO The Boombox (43115) kan du la barn oppleve en verden hvor de kan regissere og spille i sine egne musikkvideoer. Last ned gratisappen for å skanne de fire minifigurene. Skann deretter modellen og bruk den som scene i musikkvideoen barnet lager og kan dele med andre i den barnesikrede feeden.

En hyllest til ulike musikksjangereMed Boombox kan barn leke i det uendelige, både fysisk med modellen alene, eller digitalt i kombinasjon med appen. Ved å dreie på hodene, høyttalerne og lysene på lekemodellen kan de endre kulissene og lysene i musikkvideoene de lager. Hvert element kan brukes på fire ulike måter, noe som gir masse rom for kreativitet. Barn kan for eksempel bytte ut hodene for å få kulisser med tropisk inspirasjon, verdensrom-, skogs-, eller borgtema.

Skap musikalske opplevelser
LEGO VIDIYO settene tilbyr en trygg, sosial lekeopplevelse, hvor barn kan innta rollen som regissør og stjerne i musikkvideoer de lager selv. Se hvordan kreativiteten blomstrer mens de produserer musikkvideoer spekket med gøyale figurer, låter, dansetrinn og flotte effekter.

 • Inspirer barn til å regissere og spille i sine egne musikkvideoer med LEGO VIDIYO The Boombox (43115). Settet inkluderer fire minifigurer med musikktilbehør, 14 tilfeldige BeatBits og fire spesielle BeatBits.
 • Last ned gratisappen LEGO VIDIYO for å skanne vampyr-, leopard-, fe- og romvesen-minifigurene og BeatBits med spesialeffekter. Skann modellen for å bruke den som digital scene i videoene.
 • Skann BeatBits i appen for å låse opp spesialeffekter, for eksempel for å få en motorsykkel eller magiske flammer i videoen.
 • Barn kan forandre den fysiske LEGO modellen og dermed endre kulissene i videoen ved hjelp av fire ulike hoder, høyttalere og lys, inspirert av ulike musikksjangere.
 • En gøyal musikkopplevelse for gutter og jenter fra ni år og oppover som fortjener en belønning. Lekesettet er også en flott høytidsgave til barn som elsker musikklek, dans og show.
 • The Boombox er 16 cm høy, 23 cm lang og 35 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med utvalgte iOS- ogAndroid-enheter. Sjekk kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Barn må be foreldrene sine om lov før de logger seg på Internett.
 • LEGO VIDIYO settene byr på en ny sosial lekeopplevelse hvor jenter og gutter kan innta rollen som regissør, produsent og musikkartist og spille inn og dele egne musikkvideoer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958..
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO The Boombox
SKU
43115
EAN
5702016911855
UPC
673419338332
Deler
996
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
675 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.