LEGO 43175 Eventyrboken om Anna og Elsa

Vis en fan av Frost 2 fan en morsom mikroverden i denne kule boken!

lego 43175 eventyrboken om anna og elsa
 • 133 Deler
 • LEGO Frozen 2 Tema
 • 43175 SKU

Inspirer til spennende filmbaserte rollespill eller kreativ lek med dette fantasifulle LEGO® ǀ Disney (43175) settet, med Disneys Elsa, Anna, Kristoffer og Olaf. Perfekt for barn og fans. Leken starter med å åpne boken!Hva slags moro kan bli funnet rundt slottet? Barn kan vise frem kreativiteten og rollespillferdighetene sine mens de utforsker inne og ute …

Les mer...

Priser LEGO 43175 Eventyrboken om Anna og Elsa

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Frozen 2

Beskrivelse LEGO 43175 Eventyrboken om Anna og Elsa

 • Inspirer til spennende filmbaserte rollespill eller kreativ lek med dette fantasifulle LEGO ǀ Disney (43175) settet, med Disneys Elsa, Anna, Kristoffer og Olaf. Perfekt for barn og fans. Leken starter med å åpne boken!
 • Hva slags moro kan bli funnet rundt slottet? Barn kan vise frem kreativiteten og rollespillferdighetene sine mens de utforsker inne og ute på slottet, drømmer frem nye historier eller drar på sledetur med Disney Princess Anna og Olaf.
 • Disse elskede mikrokarakterene er flotte å leke med i dette settet eller med andre modeller. Barn kan dra på eventyr med Disneys Elsa, Anna og Kristoffer, henge med Olaf eller finne opp med noe helt nytt!
 • Enhver fan av Disneys Frost 2 vil elske dette kule settet. Den smarte boken som kan åpnes, avslører en komplett mikroverden som er en perfekt gave til jul, bursdag eller andre anledninger for gutter og jenter i alderen 5+.
 • Bærbar mikroverden-reiseleketøy for å ta med hvor som helst. Med den åpne boken som er over 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, er dette fantastiske lekesettet stort nok til nye eventyr eller pakkevennlig for moro på farten.
 • Timevis med moro for et barns fantasi! Åpne, batteridrevne leker bidrar til å øke barnas gruppespill- og problemløsningsferdigheter, eller gir dem gleden av å skape nye historier på egenhånd gjennom uavhengig lek.
 • Åpne leketøyboken og leken begynner. Enkle byggeinstruksjoner bidrar til bygging på et blunk, noe som gir barna gleden av å forestille seg nye scenarier og masse kreativ spenning med de velkjente historiene i boken.
 • Gi barn detaljerte karakterer og gjenkjennelige scener som kan spilles ut med LEGO ǀ Disney sett. Dette fantasifulle Disneys Frost 2 settet tilbyr søte historiestartere pluss åpen kreativ lek som bidrar til å bygge opp viktige ferdigheter.
 • LEGO klosser og oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, varme opp, klemme, vri og analysere dem for å kontrollere at alle barnas byggeleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eventyrboken om Anna og Elsa
SKU
43175
EAN
5702016618617
UPC
673419319683
Deler
133
Tema
LEGO Frozen 2
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.