LEGO 43176 Eventyrboken om Ariel

Gi en Den lille havfruen-fan en dobbel mikroverden i denne gøyale boken

lego 43176 eventyrboken om ariel
 • 105 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43176 SKU

Oppfordre til kreativ rollelek med LEGO® ǀ Disney sett (43176), med Disney-prinsesse Ariel, Fomle, Sebastian og prins Erik. Supert for barn og fans av Disney-filmen Den lille havfruen. Leken starter når boken åpnes!Hvilke skatter kan oppdages under havet? Barna kan utvikle kreativiteten og rollelekferdighetene sine mens de utforsker stranden eller svømmer rundt med Disneys Ariel, …

Les mer...

Priser LEGO 43176 Eventyrboken om Ariel

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO 43176 Eventyrboken om Ariel

 • Oppfordre til kreativ rollelek med LEGO ǀ Disney sett (43176), med Disney-prinsesse Ariel, Fomle, Sebastian og prins Erik. Supert for barn og fans av Disney-filmen Den lille havfruen. Leken starter når boken åpnes!
 • Hvilke skatter kan oppdages under havet? Barna kan utvikle kreativiteten og rollelekferdighetene sine mens de utforsker stranden eller svømmer rundt med Disneys Ariel, Fomle og Sebastian, mens de forestiller seg kjente historier på nye måter.
 • Disse kjære mikrokarakterene er flotte å leke med i dette settet eller gjør det ekstra gøyalt ved å legge til andre modeller. Barn kan dra på eventyr med Disney-prinsesse Ariel, prins Erik, Sebastian og Fomle på helt nye måter!
 • Enhver fan av Disneys Den lille havfruen vil absolutt elske dette settet. Den unike boken som kan åpnes, avslører en komplett mikroverden som vil glede alle barn som en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger for gutter og jenter i alderen 5+.
 • Bærbar mikroverden-reiseleketøy som kan tas med hvor som helst. Med den åpne boken som er over 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, er dette fantastiske lekesettet stort nok til nye eventyr eller pakkvennlig for moro på farten.
 • Timevis med moro for et barns fantasi! Åpne, batterifrie leker bidrar til å utvikle barns gruppelek og problemløsningsferdigheter eller gi dem gleden ved å skape nye historier på egenhånd gjennom selvstendig lek.
 • Åpne leketøyboken og leken begynner. Enkle byggeinstruksjoner bidrar til bygging på et blunk, noe som gir barna masse kreativ spenning og gleden av å forestille seg nye eventyr eller gjenskape de velkjente historiene i boken.
 • Gi barn detaljerte figurer og steder å leke med i LEGO ǀ Disney sett. Dette fantasifulle Disneys Den lille havfruen-lekesettet inspirerer til begynnelsen på søte historier og oppmuntrer til åpen kreativ lek for å utvikle viktige ferdigheter.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, varme opp, klemme, vri og analysere dem for å kontrollere at alle barnas byggeleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eventyrboken om Ariel
SKU
43176
EAN
5702016618624
UPC
673419319690
Deler
105
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.