LEGO 43176 Eventyrboken om Ariel

Gi en Den lille havfruen-fan en dobbel mikroverden i denne gøyale boken

Produkt detaljer

SKU
43176
Deler
105 deler
Tema
Alder
Veil. Pris
270,00 kr

Om LEGO 43176 Eventyrboken om Ariel

  • Oppfordre til kreativ rollelek med LEGO® ǀ Disney sett (43176), med Disney-prinsesse Ariel, Fomle, Sebastian og prins Erik. Supert for barn og fans av Disney-filmen Den lille havfruen. Leken starter når boken åpnes!
  • Hvilke skatter kan oppdages under havet? Barna kan utvikle kreativiteten og rollelekferdighetene sine mens de utforsker stranden eller svømmer rundt med Disneys Ariel, Fomle og Sebastian, mens de forestiller seg kjente historier på nye måter.
  • Disse kjære mikrokarakterene er flotte å leke med i dette settet eller gjør det ekstra gøyalt ved å legge til andre modeller. Barn kan dra på eventyr med Disney-prinsesse Ariel, prins Erik, Sebastian og Fomle på helt nye måter!
  • Enhver fan av Disneys Den lille havfruen vil absolutt elske dette settet. Den unike boken som kan åpnes, avslører en komplett mikroverden som vil glede alle barn som en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger for gutter og jenter i alderen 5+.
  • Bærbar mikroverden-reiseleketøy som kan tas med hvor som helst. Med den åpne boken som er over 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, er dette fantastiske lekesettet stort nok til nye eventyr eller pakkvennlig for moro på farten.
  • Timevis med moro for et barns fantasi! Åpne, batterifrie leker bidrar til å utvikle barns gruppelek og problemløsningsferdigheter eller gi dem gleden ved å skape nye historier på egenhånd gjennom selvstendig lek.
  • Åpne leketøyboken og leken begynner. Enkle byggeinstruksjoner bidrar til bygging på et blunk, noe som gir barna masse kreativ spenning og gleden av å forestille seg nye eventyr eller gjenskape de velkjente historiene i boken.
  • Gi barn detaljerte figurer og steder å leke med i LEGO® ǀ Disney sett. Dette fantasifulle Disneys Den lille havfruen-lekesettet inspirerer til begynnelsen på søte historier og oppmuntrer til åpen kreativ lek for å utvikle viktige ferdigheter.
  • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
  • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, varme opp, klemme, vri og analysere dem for å kontrollere at alle barnas byggeleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.