LEGO 43177 Eventyrboken om Belle

Vis en Skjønnheten og Udyret-fan en hel verden i denne boken!

lego 43177 eventyrboken om belle
 • 111 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43177 SKU

Oppmuntre til rollelek med dette LEGO® ǀ Disney settet (43177), med Disney-prinsesse Belle, Udyret, Mrs. Potts, Skipp, Klokksworth og Tante Garderobe. En flott gave til barn og fans. Leken starter når boken åpnes!Hvilke hemmeligheter ligger bak døren? Barn kan utvikle sine rollelek- og kreative ferdigheter mens de oppdager slottets mysterier. Den magiske rosen, et sted …

Les mer...

Priser LEGO 43177 Eventyrboken om Belle

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO 43177 Eventyrboken om Belle

 • Oppmuntre til rollelek med dette LEGO ǀ Disney settet (43177), med Disney-prinsesse Belle, Udyret, Mrs. Potts, Skipp, Klokksworth og Tante Garderobe. En flott gave til barn og fans. Leken starter når boken åpnes!
 • Hvilke hemmeligheter ligger bak døren? Barn kan utvikle sine rollelek- og kreative ferdigheter mens de oppdager slottets mysterier. Den magiske rosen, et sted for Disneys Belle å sove, og til og med et dansegulv venter på innsiden.
 • Disse flotte mikrofigurene er morsomme å leke medi dette settet eller som et gøyalt tillegg til andre modeller. Barn kan oppleve eventyr med Disney-prinsesse Belle, Udyret, Mrs. Potts og de andre på helt nye måter.
 • Enhver fan av Disneys Skjønnheten og Udyret vil elske dette settet. Samleboken avslører en komplett mikroverden som vil glede alle barn som en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger, både til gutter og jenter i alderen 5+.
 • Bærbar mikroverden-reiseleketøy som kan tas med hvor som helst. Med den åpne boken som er over 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, er dette fantastiske lekesettet stort nok til nye eventyr eller pakkevennlig for moro på farten.
 • Timevis med moro for et barns fantasi! Åpne, batterifrie leker bidrar til å utvikle barns gruppelek og problemløsningsferdigheter eller gi dem gleden ved å skape nye historier på egenhånd gjennom selvstendig lek.
 • Leken begynner når boken åpnes. Enkle byggeinstruksjoner bidrar til bygging på et blunk, noe som gir barna masse kreativ spenning og gleden av å forestille seg nye eventyr eller gjenskape de velkjente historiene i boken.
 • Gi barna detaljerte figurer og steder og leke med i LEGO ǀ Disney lekesett som også kan samles på. Dette fantasifulle Disneys Skjønnheten og Udyret-lekesettet har søte historiebegynnelser og oppfordrer til åpen, kreativ lek som styrker viktige ferdigheter.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, varme opp, klemme, vri og analysere dem for å kontrollere at alle barnas byggeleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eventyrboken om Belle
SKU
43177
EAN
5702016618631
UPC
673419319706
Deler
111
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.