LEGO Byggbare figurer av Mikke Mus og Minni Mus 43179

Sjeldne

Ikoniske Disney-figurer som unik utstillingsmodell!

lego 43179 byggbare figurer av mikke mus og minni mus
 • 1739 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43179 SKU

Er du Disney-fan og spesielt glad i Disneys tidlige tegnefilmer, er dette settet perfekt for deg! Med LEGO ǀ Disney Byggbare figurer av Mikke og Minni (43179) får du muligheten til å gå helhjertet inn for et byggeprosjekt som resulterer i en fantastisk flott utstillingsmodell. Fantastiske retro-detaljer. Disse figurene av Minni Mus og Mikke Mus er …

Les mer...

Priser LEGO Byggbare figurer av Mikke Mus og Minni Mus 43179

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Byggbare figurer av Mikke Mus og Minni Mus 43179

Er du Disney-fan og spesielt glad i Disneys tidlige tegnefilmer, er dette settet perfekt for deg! Med LEGO ǀ Disney Byggbare figurer av Mikke og Minni (43179) får du muligheten til å gå helhjertet inn for et byggeprosjekt som resulterer i en fantastisk flott utstillingsmodell.

Fantastiske retro-detaljer
Disse figurene av Minni Mus og Mikke Mus er basert på Walt Disney og Ub Iwerks’ ikoniske karakterer. Figurene står i dynamiske positurer og det følger med flere byggbare tilbehørselementer, inkludert en gitar, et vintage-kamera, en tripod og et fotoalbum med bilder fra turene deres. Mikke er 36 cm høy, mens Minni er 35 cm høy.

LEGO byggeprosjekt til deg
Sett av tid til deg selv og dette gøyale og kreative byggeprosjektet med to iøynefallende, byggbare figurer i stor skala. Perfekt som utstillingsmodeller hjemme eller på kontoret. Settet er en del av en samling med inspirerende LEGO byggesett for voksne med sans for populærkultur, kunst, arkitektur og design. De er ideelle gaver til deg selv eller til Disney-entusiasten i ditt liv, som trenger et nytt byggeprosjekt.

 • Gi deg selv eller hobbybyggeren i ditt liv en kreativ opplevelse med settet LEGO ǀ Disney Byggbare figurer av Mikke og Minni (43179). Et unikt blikkfang
 • Stress ned med to byggbare, detaljerte og store utstillingsfigurer med tilbehør. Lad batteriene med dette engasjerende og praktiske byggesettet.
 • Ferdig bygget er de ikoniske figurene perfekte utstillingsmodeller hjemme eller på kontoret. Du kan vise dem fram sammen eller lage et unikt scenario med hver figur og tilbehøret som følger med.
 • Del din forkjærlighet for Disneys Mikke Mus med dette flotte settet med mange detaljer og tilbehør. Retro-design og den engasjerende byggeopplevelsen gjør figurene til en flott gave til deg selv eller andre Disney-fans.
 • Detaljerte, store figurer. Den største er 36 cm høy, 19 cm bred og 16,5 cm dyp. Dette slående settet består av 1739 deler og passer godt som unikt blikkfang hjemme.
 • En nostalgisk og minneverdig opplevelse venter på deg. Du trenger ikke batterier for å ha glede av dette settet. Ta en pause fra hverdagen med bygging av disse kvalitetsfigurene som er designet for utstilling.
 • Den flotte instruksjonsveiledningen gjør byggingen enkel og inneholder dessuten fortellinger og episoder som piffer opp byggeopplevelsen. Med dette LEGO settet får du en kreativ opplevelse og en herlig pause fra hverdagen.
 • Gi andre voksne byggere muligheten til å bygge to fantastisk detaljerte, store figurer med dette LEGO ǀ Disney settet. Etter bygging av de unike modellene kan du stille dem ut hjemme for å vise at du er en ekte fan.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er alltid ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle byggesettene oppfyller verdens strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Byggbare figurer av Mikke Mus og Minni Mus
SKU
43179
EAN
5702016669381
Deler
1739
Tema
LEGO Disney
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.