LEGO 43180 Belles vinterlige slottsfest

Gi små prinser og prinsesser et slott fullt av venner

lego 43180 belles vinterlige slottsfest
 • 238 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43180 SKU

Gi førskolebarn en spennende og positiv byggeopplevelse med settet LEGO® ǀ Disney Belles vinterlige slottsfest (43180), som inkluderer figurer av Disneys Skjønnheten og Udyret. En gøyal høytidsgaveInspirer små byggmestere med et fargerikt, flott og lettbygd slott med mange rom, byggbart tilbehør, minidukker av Disneys Belle og Udyret og andre elementer som får fart på fantasien …

Les mer...

Priser LEGO 43180 Belles vinterlige slottsfest

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 653 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO 43180 Belles vinterlige slottsfest

 • Gi førskolebarn en spennende og positiv byggeopplevelse med settet LEGO ǀ Disney Belles vinterlige slottsfest (43180), som inkluderer figurer av Disneys Skjønnheten og Udyret. En gøyal høytidsgave
 • Inspirer små byggmestere med et fargerikt, flott og lettbygd slott med mange rom, byggbart tilbehør, minidukker av Disneys Belle og Udyret og andre elementer som får fart på fantasien og den kreative leken.
 • Det fine slottet og de søte figurene styrker småbarns kreativitet og vil garantert falle i smak. Barn kan bygge slottet og tilbehøret før de gjenskaper favorittscenene fra filmen eller finner på nye fortellinger selv.
 • Småbarn som liker Disneys Skjønnheten og Udyret, vil elske dette settet som er stappfullt av fine detaljer og smart tilbehør. Med lettbygde modeller og gøyale lekestartere er dette en flott gave til barn fra fire år og oppover.
 • Et lettbygd slott fullt av detaljer. Slottet er over 23 cm høyt, 25 cm bredt og 16 cm dypt og er et fantastisk sett som er designet for å bli bygget og lekt med om og om igjen.
 • Fantasiens kraft i en eske. Lett gjenkjennelige minidukker og LEGO figurer som barn kan leke med på utallige måter, helt uten batterier. Åpne esken, og begynn leken med å bygge modellen.
 • Enkel byggeprosess styrker småbarns selvtillit. Enkle, illustrerte instruksjoner gjør det lett for barn å utvikle både bygge- og lekeferdighetene sine mens de lager et nydelig slott og tilbehør til Disneys Belle og Udyret.
 • La små barn få oppleve eventyret og magien fra Disneys Skjønnheten og Udyret med dette LEGO ǀ Disney settet. Med dette detaljerte settet får barn bli med til Udyrets slott for en vinterlig slottsfeiring sammen med Belle og vennene hennes!
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er alltid ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Belles vinterlige slottsfest
SKU
43180
EAN
5702016618655
UPC
673419319720
Deler
238
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.