LEGO 43188 Torneroses skogshytte

Dette smarte Disney-settet inspirerer til gøyal rollespill-lek

lego 43188 torneroses skogshytte
 • 300 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43188 SKU

Gi fans av Disney-prinsesser i alle aldre en spennende og engasjerende byggeopplevelse med settet LEGO® ǀ Disney Torneroses skogshytte (43188), som inkluderer figurer fra Disneys film om Tornerose. En gøyal gave for barnEngasjer unge byggere med en detaljert hyttebyggeleke i to etasjer, modell av en skogsbro, minidukkefigurer av Disneys Tornerose og Maleficent samt tilbehør som …

Les mer...

Priser LEGO 43188 Torneroses skogshytte

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO 43188 Torneroses skogshytte

 • Gi fans av Disney-prinsesser i alle aldre en spennende og engasjerende byggeopplevelse med settet LEGO ǀ Disney Torneroses skogshytte (43188), som inkluderer figurer fra Disneys film om Tornerose. En gøyal gave for barn
 • Engasjer unge byggere med en detaljert hyttebyggeleke i to etasjer, modell av en skogsbro, minidukkefigurer av Disneys Tornerose og Maleficent samt tilbehør som inspirerer til fantasifull og kreativ lek.
 • Den koselige skogshytta og de søte figurene er et supert utgangspunkt for leken og styrker barns oppfinnsomhet. Barn kan bygge det fine settet først og deretter iscenesette favorittsituasjoner fra filmen eller finne på egne eventyr.
 • Alle som liker Disneys Tornerose, vil elske dette settet som er stappfullt av fine detaljer og smart tilbehør. Den vesle bromodellen og de gøyale lekestarterne gjør dette til en perfekt bursdagsgave til barn fra fem år og oppover.
 • En hytte i to etasjer, full av fine detaljer. Hyttemodellen er over 17 cm høy, 21 cm bred og 11 cm dyp, og settet er designet for å bli bygget og lekt med om og om igjen.
 • Fantasiens kraft i en eske. Lett gjenkjennelige minidukker og LEGO figurer som barn kan leke med på utallige måter, helt uten batterier. Åpne esken, og begynn leken med å bygge modellen.
 • Enkel byggeprosess styrker småbarns selvtillit. Enkle, illustrerte instruksjoner gjør det lett for barn å utvikle både bygge- og lekeferdighetene sine mens de lager en detaljert hytte til Disneys Tornerose, Maleficent og Diablo.
 • La barn få oppleve magien ved Disney Tornerose med dette flotte LEGO ǀ Disney settet. Med dette koselige byggesettet kan barn bygge Torneroses skogshytte og iscenesette gøyale eventyr sammen med den modige Disney-prinsessen og vennene hennes.
 • LEGO klosser oppfyller strenge krav og er alltid ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Torneroses skogshytte
SKU
43188
EAN
5702016907971
Deler
300
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.