LEGO Eventyrboken om Elsa og Nokk 43189

Endelse eventyr venter med denne kule Disney Frost 2-boka!

lego 43189 eventyrboken om elsa og nokk
 • 125 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43189 SKU

Barn kan utforske scener og fortellinger fra Disneys Frost 2 med det magiske settet LEGO ǀ Disney Eventyrboken om Elsa og Nokk (43189). Settet inkluderer en bok som kan åpnes og tilpasses, et klistremerkeark til å dekorere boken med samt trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions. Der finner barn verktøy …

Les mer...

Priser LEGO Eventyrboken om Elsa og Nokk 43189

Proshop.no Proshop.no -28% 202 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -4% 270 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -4% 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Eventyrboken om Elsa og Nokk 43189

Barn kan utforske scener og fortellinger fra Disneys Frost 2 med det magiske settet LEGO ǀ Disney Eventyrboken om Elsa og Nokk (43189). Settet inkluderer en bok som kan åpnes og tilpasses, et klistremerkeark til å dekorere boken med samt trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions. Der finner barn verktøy for zooming, rotering og visualisering som får selv yngre byggere til å føle seg som mesterbyggere … Det er helt topp!

Rollespill på farten
Barn får masse kreativ moro med dette bærbare settet. Det kan lekes med alene eller kombineres med andre LEGO ǀ Disney sett og er stappfullt av funksjoner og lekestartere som får fart på fantasien.

Favorittfigurer og spennende scener
Dette kreative LEGO ǀ Disney settet får leken raskt i gang med tre mikrodukkefigurer, inkludert Idun og to versjoner av Disneys Elsa samt LEGO figurer av Olaf, Nokk og en jordkjempe. Eventyrboken er en flott gave som inspirerer barn til lek hver dag.

 • Inspirer til spennende rollespill eller kreativ lek basert på kinofilmen med settet LEGO ǀ Disney Eventyrboken om Elsa og Nokk (43189). Leken starter når boken åpnes!
 • Hva er det som venter dem i den fortrollede skogen og bortenfor? Det gøyale settet inspirerer til fantasifull lek med en bok som kan åpnes, og inneholder en tosidet modell i midten, klistremerker og mange lekestartere.
 • Denne byggbare leken inneholder mikrofigurer av de populære Disney-karakterene Elsa, Olaf, en jordkjempe, Nokk og Idun, som alle er klare for eventyr, enten i boken eller brukt sammen med andre gøyale sett.
 • Alle som liker Disneys Frost 2, vil like dette settet. Boken kan åpnes og avdekker en komplett miniverden. Den spennende gaven passer som overraskelses-, jule- eller bursdagsgave for gutter og jenter fra fem år og oppover.
 • Bærbare eventyr. Når boken ligger åpen, er den 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, og settet er stort nok for ville eskapader og praktisk nok til å kunne tas med for lek og moropå farten.
 • Trykte byggeinstruksjoner er vel og bra, men digitale Instructions PLUS er kjempekult! Med LEGO Building Instructions appen kan unge byggere zoome inn på og visualisere modeller mens de bygger dem.
 • Dette byggbare lekehuset fra Disneys Frost 2 har detaljerte mikrodukkefigurer, gjenkjennelige scenarioer og lekestartere som inspirerer barn til kreativ frilek og styrker ferdighetene deres.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eventyrboken om Elsa og Nokk
SKU
43189
UPC
673419337878
Deler
125
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.