LEGO 43191 Ariels kongelige selskapsbåt

Et gøyalt bygge- og lekesett som passer perfekt for fest!

lego 43191 ariels kongelige selskapsbat
 • 114 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43191 SKU

LEGO® ǀ Disney Ariels kongelige selskapsbåt (43191) har mange detaljer og funksjoner som lærer små barn å bygge mens de arrangerer en fest for Disney-prinsessen Ariel og vennene hennes. Passer for barn fra fire år og oppover. Settet inkluderer en båt som flyter, brygge med portal og et dansegulv som snurrer samt en snurrende …

Les mer...

Priser LEGO 43191 Ariels kongelige selskapsbåt

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO 43191 Ariels kongelige selskapsbåt

 • LEGO ǀ Disney Ariels kongelige selskapsbåt (43191) har mange detaljer og funksjoner som lærer små barn å bygge mens de arrangerer en fest for Disney-prinsessen Ariel og vennene hennes. Passer for barn fra fire år og oppover.
 • Settet inkluderer en båt som flyter, brygge med portal og et dansegulv som snurrer samt en snurrende undervannsscene og fem figurer. Startklossene får byggingen raskt i gang, så det blir mer tid til å leke!
 • Alle som liker Disneys Den lille havfruen, vil like tilbehøret som inkluderer en saksofon, bein og skattkiste med ring og trefork. Barn kan gjenskape favorittscener fra filmen eller finne på gøyale historier selv.
 • En flott overraskelses- eller bursdagsgave til gutter og jenter fra fire år som fortjener noe ekstra: Belønn innsats med en gave som holder den fantasifulle leken i gang i timevis og lærer barn å bygge.
 • Den byggbare båten er 15 cm lang, og settet passer like godt til lek som til utstilling. Det kan brukes med alle slags LEGO klosser, så barn kan utvide det etter hvert som de blir flinkere til å bygge.
 • Trykte byggeinstruksjoner er vel og bra, men digitale Instructions PLUS er enda bedre! Med LEGO Building Instructions appen kan unge byggere zoome inn på og visualisere modeller mens de bygger dem.
 • 4+-lekesett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit, og lar barn og voksne oppleve glede ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ariels kongelige selskapsbåt
SKU
43191
EAN
5702016909944
Deler
114
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.