LEGO Askepotts kongelige vogn 43192

Fantasifull lek med gyalt vognsett

lego 43192 askepotts kongelige vogn
 • 237 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43192 SKU

Gi alle som liker Disneys Askepott, litt magi og eventyr med det detaljerte settet LEGO ǀ Disney Askepotts kongelige vogn (43192). I tillegg til den flotte vognen inneholder settet trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions, som lar selv yngre byggere føle seg som ekte mesterbyggere … Det er helt topp!Spennende …

Les mer...

Priser LEGO Askepotts kongelige vogn 43192

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Askepotts kongelige vogn 43192

Gi alle som liker Disneys Askepott, litt magi og eventyr med det detaljerte settet LEGO ǀ Disney Askepotts kongelige vogn (43192). I tillegg til den flotte vognen inneholder settet trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions, som lar selv yngre byggere føle seg som ekte mesterbyggere … Det er helt topp!Spennende og gøyalt rollespillBarn kan utforske gøyale eventyr med dette byggbare Disney-prinsessesettet. Lek med vognen alene, eller kombiner den med andre sett i LEGO ǀ Disney serien for enda flere gøyale lekemuligheter. En flott overraskelsesgave eller bursdagsgave til alle barn som liker Disney-prinsesser.Eventyrlige figurer får fart på lekenDette byggbare Disney-prinsessesettet inneholder minidukkefigurer av Askepott og den gode feen samt Gus og to LEGO hestefigurer. Leken kommer raskt i gang med flere gøyale lekestartere som inviterer barn inn i en verden full av magi og eventyr.

 • Inspirer til spennende rollespill eller grenseløs kreativ lek med det søte settet LEGO ǀ Disney Askepotts kongelige vogn (43192), en flott gave til barn og alle som liker Disneys Askepott.
 • Inkluderer vogn med plass til to minidukker, gresskaråker med et lite bord, og skattkiste som får plass bak på vognen, samt tre LEGO dyrefigurer.
 • Dette flotte LEGO ǀ Disney settet er fullt av gøyalt tilbehør, inkludert en invitasjon til ballet, tryllestav, krone og glassko. Barn kan gjenskape favorittscener fra filmen og utfolde seg i gøyal rollespill-lek.
 • Alle som liker Disneys Askepott, vil like dette settet. Den hvite og gullfargede, hestetrukne vognen er perfekt som gøyal jule-, bursdags- eller overraskelsesgave til gutter og jenter fra seks år og oppover.
 • Vogn med tospann inspirerer til masse kreativ rollespill-lek og er til sammen 13 cm høy, 27 cm lang og 9 cm bred, og settet er perfekt til både lek og utstilling.
 • Trykte byggeinstruksjoner er vel og bra, men digitale Instructions PLUS er enda bedre! Med LEGO Building Instructions appen kan unge byggere zoome inn på og visualisere modeller mens de bygger dem.
 • Med LEGO ǀ Disney sett kan du gi små barn gøyale figurer og scenarioer å leke med. Denne byggeleken inkluderer lekestartere som styrker barns kreativitet og fantasi.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Askepotts kongelige vogn
SKU
43192
EAN
5702016916430
Deler
237
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.