LEGO Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana 43193

Sammenleggbart, brbart Disney Princess-slott for lek p farten!

lego 43193 eventyrboken om ariel belle askepott og tiana
 • 130 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43193 SKU

Spennende eventyr venter på Disney Princess-fans med settet LEGO ǀ Disney Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana (43193). Denne byggbare leken inkluderer et slott med hevbar bro, en vogn og klistremerkeark for dekorering av slottet. Inkluderer også trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere …

Les mer...

Priser LEGO Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana 43193

Lego.com LEGO.com 237 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana 43193

Spennende eventyr venter på Disney Princess-fans med settet LEGO ǀ Disney Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana (43193). Denne byggbare leken inkluderer et slott med hevbar bro, en vogn og klistremerkeark for dekorering av slottet. Inkluderer også trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen. Den veiledede byggeprosessen gjør at selv mindre barn kan føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Lek hvor som helst, når som helst
Med dette bærbare lekesettet får barn massevis av kreative lekemuligheter. Settet kan brukes alene eller kombineres med andre LEGO ǀ Disney sett. Det er fullt av funksjoner og lekestartere som stimulerer barnas fantasi.

Favorittfigurer og spennende scenarioer
Med dette kreative LEGO settet kommer barn raskt i gang med leken sammen med fire mikrodukkefigurer – Askepott, Tiana, Belle og Ariel fra Disney – og LEGO figurer av Gus, Lymiere, en delfin og en frosk. Eventyrboken er den perfekte hverdagsgave.

 • Med settet LEGO ǀ Disney Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana (43193) kan barn utfolde seg i kreativt rollespill og også iscenesette favorittscener fra Disney-filmene. Leken starter idet boken åpnes!
 • Hva er det som venter dem av lek og moro på slottet? Dette gøyale settet inspirerer til fantasifull lek med en bok som kan åpnes, og som inneholder en tosidet slottsmodell, en liten vogn, klistremerker og mange lekestartere.
 • Denne byggbare leken inkluderer fire mikrodukkefigurer av de populære Disney-prinsessene Askepott, Tiana, Belle og Ariel, som alle er klare for spennende eventyr sammen med LEGO figurer av Gus, Lymiere, en delfin og en frosk.
 • Dette settet vil garantert falle i smak hos Disney Princess-fans fra fem år og oppover. Åpne boken og stig inn i en komplett miniatyrverden som er full av spennende detaljer og elementer. Settet passer perfekt som gøyal overraskelse eller belønning.
 • Bærbar lekemoro. Når boken er åpen, er den 8 cm høy, 23 cm bred og 12 cm dyp. Settet er stort nok til å være eventyrlig spennende, og lite nok til å ta med seg for lek på tur.
 • Vil du gi barn en enda flottere byggeopplevelse? Det kan du nå, med digitale Instructions PLUS! Instructions PLUS inneholder intuitive verktøy for zooming, rotering og visualisering. Det er LEGO bygging i den digitale tidsalderen!
 • Denne byggbare Disney Princess-eventyrboken inkluderer detaljerte mikrodukkefigurer og steder samt gøyale lekestartere som inspirerer barn til kreativ frilek og styrker viktige ferdigheter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana
SKU
43193
EAN
5702016909647
UPC
673419337601
Deler
130
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
237 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.