LEGO Anna og Elsas vidunderlige vinterland 43194

Inspirer barns kreativitet og designferdigheter med dette settet

lego 43194 anna og elsas vidunderlige vinterland
 • 154 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43194 SKU

Styrk barnas selvtillit gjennom lek med 4+-settet LEGO ǀ Disney Anna og Elsas vidunderlige vinterland (43194), som inkluderer isslottet fra Disney-filmen Frost, enkle bildeinstruksjoner for barn som nettopp har begynt å lære å lese, samt digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan selv små byggere føle seg som mesterbyggere .. Det er fantastisk! Læring …

Les mer...

Priser LEGO Anna og Elsas vidunderlige vinterland 43194

Proshop.no Proshop.no -23% 449 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 550 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 550 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Anna og Elsas vidunderlige vinterland 43194

Styrk barnas selvtillit gjennom lek med 4+-settet LEGO ǀ Disney Anna og Elsas vidunderlige vinterland (43194), som inkluderer isslottet fra Disney-filmen Frost, enkle bildeinstruksjoner for barn som nettopp har begynt å lære å lese, samt digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan selv små byggere føle seg som mesterbyggere ... Det er fantastisk!

Læring i passende porsjoner
4+-settet er designet med fokus på blivende byggmestere og er fullt av detaljer og figurer som til sammen gir en flott lekeopplevelse. Posene i esken inneholder klosser til en komplett modell. Slottet inkluderer en startklossbase og en stor vegg som er lett å bygge, slik at leken kommer raskt i gang!

Moro for hele familien
Barn og voksne kan bli med Disneys Anna, Elsa og Olaf på lek og moro i isslottet. Med 4+-sett kan voksne og barn dele gleden over å bygge, og settene passer for alle, uansett om de er erfarne LEGO fans eller nettopp har begynt å leke med LEGO klosser.

 • 4+-settet LEGO ǀ Disney Anna og Elsas vidunderlige vinterland (43194) er fullt av detaljer og funksjoner og lærer barn å bygge mens de leker med Disneys Anna og Elsa og vennene deres.
 • Settet inkluderer et isslott, tre mindre modeller, minidukkefigurer av Disneys Anna og Elsa samt LEGO figurer av Olaf og tre minisnømenn. Startklosser gir en enkel byggeprosess som sikrer at leken kommer raskt i gang!
 • Fans av Disneys Frost vil garantert like tilbehøret, inkludert en isstol, lykt, glassklokke og skattkiste med krone og diamanter. Perfekt både til frilek og når barna vil gjenskape favorittscener fra filmene.
 • En flott hverdagsgave til gutter og jenter fra fire år og oppover. Belønn god innsats med en liten oppmerksomhet som gir barn timevis med lek og lærer dem å bygge og være kreative.
 • Isslottet er 23 cm høyt og 13 cm bredt og byr på grenseløs lek. Det kan brukes med alle typer LEGO klosser, slik at barn kan utvide slottet etter hvert som de blir flinkere til å bygge.
 • Enkle bildeinstruksjoner passer perfekt for barn som holder på å lære å lese, mens digitale Instructions PLUS i LEGO Building Instructions appen gjør det lettere for barna å se for seg modellene mens de bygger.
 • 4+-lekesett gjør det gøyalt for små barn å lære å bygge. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit, og lar barn og voksne oppleve glede ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Anna og Elsas vidunderlige vinterland
SKU
43194
EAN
5702016909654
UPC
673419337618
Deler
154
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
580 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.