LEGO Belle og Rapunsels prinsessestall 43195

Disney-sett med ste hester som inspirerer barn til frilek

lego 43195 belle og rapunsels prinsessestall
 • 239 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43195 SKU

Med det detaljerte byggesettet LEGO ǀ Disney Belle og Rapunsels prinsessestall (43195) kan du glede hesteinteresserte Disney Princess-fans. Settet inkluderer en stor stall med pokal, utstyrsrom, et koselig loftsrom og to mindre, avtakbare båser. Det inspirerende settet inkluderer trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS, som er en del av LEGO Building Instructions appen. Den veiledede …

Les mer...

Priser LEGO Belle og Rapunsels prinsessestall 43195

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 591 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Belle og Rapunsels prinsessestall 43195

Med det detaljerte byggesettet LEGO ǀ Disney Belle og Rapunsels prinsessestall (43195) kan du glede hesteinteresserte Disney Princess-fans. Settet inkluderer en stor stall med pokal, utstyrsrom, et koselig loftsrom og to mindre, avtakbare båser. Det inspirerende settet inkluderer trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS, som er en del av LEGO Building Instructions appen. Den veiledede byggeprosessen gjør at selv mindre barn kan føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Kreativ frilek
Barn vil garantert like å leke med settet og det fantasivekkende tilbehøret som inkluderer både høy, fôr, saler, utstyr og en pokal. Barn lærer å ta vare på dyr og kan rollespille spennende eventyr.

Gøyal lek med populære figurer
Dette kreative settet får fart på barnas fantasi og inkluderer to minidukkefigurer – Belle og Rapunsel fra Disney – og ridbare LEGO figurer av hestene Maximus og Philippe. Dette kvalitetssettet fra Disney Princess blir garantert det store samtaleemnet i ungeflokken.

 • Få fart på rollespill-leken med settet LEGO ǀ Disney Belle og Rapunsels prinsessestall (43195), en litt annerledes og unik Disney Princess-byggegave. Leken begynner med byggingen og fortsetter i det uendelige!
 • Fantasifulle eventyr venter. Dette kreativt stimulerende settet inkluderer en stall i tre nivåer med fem rom, to små avtakbare båser, et klistremerkeark og mange lekestartere som får fart på den fantasifulle leken.
 • De to populære Disney-figurene Belle og Rapunsel følger med i denne flotte, byggbare leken. Settet inkluderer også to LEGO figurer av hestene Maximus og Philippe.
 • Dette settet vil garantert falle i smak hos Disney Princess-fans fra fem år og oppover. Med dette flotte kvalitetssettet som passer perfekt som gave, kan barn finne på utallige fortellinger og få timevis med fantasifull lek.
 • Like fint å leke med som å vise fram. Stallen med båser er 24 cm høy, 33 cm bred og 7 cm dyp. Settet er perfekt til lek og tar seg også flott ut som utstillingsmodell.
 • Vil du gi barn en enda flottere byggeopplevelse? Det kan du nå, med digitale Instructions PLUS! Instructions PLUS inneholder intuitive verktøy for zooming, rotering og visualisering. Det er LEGO bygging i den digitale tidsalderen!
 • Dette byggbare Disney Princess-lekesettet inkluderer detaljerte mikrodukkefigurer og ridbare hestefigurer samt mange gøyale lekestartere som inspirerer barn til kreativ frilek og styrker viktige ferdigheter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Belle og Rapunsels prinsessestall
SKU
43195
EAN
5702016909661
UPC
673419337625
Deler
239
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.