LEGO Belle og Udyrets slott 43196

Gi barna et slottsbyggesett som skaper engasjement!

lego 43196 belle og udyrets slott
 • 505 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43196 SKU

Med det detaljerte settet LEGO ǀ Disney Belle og Udyrets slott (43196) kan du gi fans av Disnes Skjønnheten og Udyret magi og mystikk. I tillegg til slottet inneholder settet trykte instruksjoner og digitale Instructions PLUS i LEGO Building Instructions appen, som lar små byggere føle seg som mesterbyggere … Det er fantastisk! Fantastiske figurer får …

Les mer...

Priser LEGO Belle og Udyrets slott 43196

LEGO.com LEGO.com 1 199 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 1 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Belle og Udyrets slott 43196

Med det detaljerte settet LEGO ǀ Disney Belle og Udyrets slott (43196) kan du gi fans av Disnes Skjønnheten og Udyret magi og mystikk. I tillegg til slottet inneholder settet trykte instruksjoner og digitale Instructions PLUS i LEGO Building Instructions appen, som lar små byggere føle seg som mesterbyggere … Det er fantastisk!

Fantastiske figurer får leken i gang
Dette detaljerte settet inneholder Disneys Udyret (ta av Udyrets hode, så forvandles han til prinsen) og to minidukkefigurer av Belle samt hesten Philippe, som Belle kan ri på, og seks andre velkjente LEGO figurer fra Skjønnheten og Udyret. Settet inneholder flere gøyale lekestartere som inspirerer barn til å skape sin egen fantasiverden full av magi og eventyr.

Spennende rollespill-lek
Barn kan finne på sine egne Disney Princess eventyr med dette byggelekesettet. Slottet kan brukes alene eller sammen med andre LEGO sett for enda flere gøyale muligheter. Settet er perfekt som trendy gave eller unik presang til små fans.

 • Inspirer til magisk og kreativ lek med det fantastiske settet LEGO ǀ Disney Belle og Udyrets slott (43196), som passer perfekt som gave til barn og fans av Disneys Skjønnheten og Udyret.
 • Bygg et toetasjes slott med roterende dansegulv, roterende klesskap, tre minidukkefigurer (inkludert to versjoner av Belle og et Udyret-hode til prinsen), hesten Philippe og seks andre LEGO figurer.
 • Dette flotte LEGO ǀ Disney settet er fullt av tilbehør, inkludert et revnet portrett av prinsen og en forhekset rose. Gjenskap favorittscener fra filmene, eller finn på gøyal og fantasifull rollespill-lek.
 • Alle som liker Disneys Skjønnheten og Udyret, vil like dette settet. Slottet er fullt av både kjente og uventede detaljer, noe som gjør dette til en spennende og unik byggeleke til gutter og jenter fra seks år og oppover.
 • Slottet 27 cm høyt og 32 cm bredt. Det er flott å se på og byr på mange kreative rollespill-muligheter.
 • Trykte byggeinstruksjoner er alltid nyttig, men digitale Instructions PLUS er kjempekult! Med LEGO Building Instructions appen kan til og med yngre byggere zoome inn på og visualisere modeller mens de bygger.
 • Med LEGO ǀ Disney sett kan du gi mindre barn spennende figurer og scenarioer. Denne gøyale byggeleken inkluderer startelementer som stimulerer barns kreativitet og fantasi.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Belle og Udyrets slott
SKU
43196
EAN
5702016916447
UPC
673419341929
Deler
505
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
882 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.