LEGO Isslottet 43197

Del gode minner fra Disney-filmen Frost med denne unike modellen

lego 43197 isslottet
 • 1709 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43197 SKU

Frosne fans vil ikke tro sine egne øyne når de ser dette gigantiske LEGO isslottet. Slottet er 65 centimeter høyt og 35 centimeter bredt og er en drøm som går i oppfyllelse for dem. Dronning Elsas fantastiske slott er fullt av fantastiske detaljer. Hva med den gjenkjennelige doble spiraltrappen? Den imponerende isfontenen? Eller den typiske balkongen? …

Les mer...

Priser LEGO Isslottet 43197

Proshop.no Proshop.no -6% 2 387 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 2 550 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Isslottet 43197

Frosne fans vil ikke tro sine egne øyne når de ser dette gigantiske LEGO isslottet. Slottet er 65 centimeter høyt og 35 centimeter bredt og er en drøm som går i oppfyllelse for dem.

Dronning Elsas fantastiske slott er fullt av fantastiske detaljer. Hva med den gjenkjennelige doble spiraltrappen? Den imponerende isfontenen? Eller den typiske balkongen? Alle favorittkarakterene dine fra filmene er selvfølgelig også inkludert i LEGO 43197.

Lek med Anna, Kristoff, Olaf og fire snømenn. Du får til og med to versjoner av Elsa med dette settet. Liker du å leke med Elsa i den gjenkjennelige blå kjolen hennes eller velger du dronningen i kroningsantrekket hennes i dag?

For unge og gamle Frozen-fans

LEGO 43197 er beregnet på byggherrer fra 14 år og oppover, men det betyr ikke at yngre Frozen-fans ikke kan nyte dette settet. LEGO Ice Castle er et flott prosjekt for foreldre og barn å gjøre sammen.

Selv når isslottet er ferdig bygget kan barn (og voksne) nyte alle detaljene i flere timer. Spill favorittscenene dine fra filmen eller oppfinn dine egne iskalde eventyr.

En ny byggeopplevelse å huske

Med de mer enn 1700 brikkene i dette LEGO-settet kan du ikke bare bygge dronning Elsas enorme isslott, du kan også bygge et mindre slott i Arendelle.

Vil du nyte byggeopplevelsen enda mer? Bruk deretter innovasjonsveiledningen PLUSS. Med denne digitale byggeanvisningen kan du blant annet zoome inn, rotere og følge din egen fremgang. Dette er neste nivå konstruksjon. Det blir garantert en uforglemmelig opplevelse!

Et ekte blikkfang i alle rom

Med sin store størrelse og vakre detaljer er LEGO Ice Castle et ekte blikkfang på ethvert barnerom. Fronten av slottet er fantastisk å se på, og iskrystallen på taket vekker umiddelbart oppmerksomhet.

På baksiden av isslottet kan du nyte alle de vakre detaljene, som et piano og et skip på flaske. Dette vil garantert stimulere fantasien din til å komme opp med nye fantastiske Frozen-historier. Hva opplever Anna, Elsa, Kristoff og Olaf denne gangen?

 • Overrask en fan med det eksepsjonelle settet LEGO ǀ Disney Isslottet (43197), som vekker gode minner hos de litt eldre fansene av Disneys Frost-filmer.
 • Bygg en imponerende modell av det ikoniske slottet, med to buede trapper, en storslått hall med isfontene samt ni figurer, inkludert fire minidukkefigurer og en LEGO figur av Olaf.
 • Dette fantastiske LEGO ǀ Disney settet er stappfullt av tilbehør, inkludert en byggbar minimodell av Arendelle-slottet og et flaskeskip. Gjenskap minneverdige filmscener eller finn på nye eventyr.
 • Alle fans av Disneys Frost fra 14 år og oppover vil elske denne unike og utfordrende byggemodellen. Slottet består av over 1700 deler og er fullt av finurlige finesser og detaljer som gjør det til en fantastisk gave.
 • Slottet er 65 cm høyt, 35 cm bredt og 19 cm dypt, og settet er vakkert som utstillingsmodell og perfekt som utgangspunkt for fantasifull rollespill-lek.
 • Vil du gi byggere en fantastisk byggeopplevelse? Det kan du nå, med digitale Instructions PLUS! Instructions PLUS inneholder intuitive verktøy for zooming, rotering og visualisering. Det er LEGO bygging i den digitale tidsalderen!
 • Med LEGO ǀ Disney sett kan du gi eldre barn gøyale figurer og utfordrende byggemodeller. Denne enestående byggeleken inneholder lekestartere som får fart på byggeres kreativitet og fantasi.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Isslottet
SKU
43197
UPC
673419342049
Deler
1709
Tema
LEGO Disney
Alder
14+ år
LEGO pris
2 550 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.