LEGO Antonios magiske dør 43200

La et barn oppleve gleden ved utforske nye ting med dette fantasifulle settet

lego 43200 antonios magiske dor
 • 99 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43200 SKU

Eventyret venter i settet LEGO ǀ Disney Antonios magiske dør (43200), som består av en dobbel dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker barn kan bruke for å dekorere settet som de vil, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, …

Les mer...

Priser LEGO Antonios magiske dør 43200

Lego.com LEGO.com 175 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Antonios magiske dør 43200

Eventyret venter i settet LEGO ǀ Disney Antonios magiske dør (43200), som består av en dobbel dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker barn kan bruke for å dekorere settet som de vil, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen på skjermen. Veiledningen gjør at selv yngre barn vil føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Bærbar moro
Settet kan tas med overalt, og vil gi Disney-fans mange morsomme og fantasifylte lekestunder. Det kan brukes alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat), og inspirerende funksjoner og tilbehør gjør at leken stadig tar nye vendinger.

Festlige figurer og scener
Det magiske LEGO ǀ Disney settet har to mikrodukkefigurer – Disneys Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer av et flodsvin, en jaguar, en frosk og tre sommerfugler. Dermed er leken i gang på et blunk. Premiumsettet er en flott gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.

 • Barn kan lekespille scener fra filmen eller dikte videre med settet LEGO ǀ Disney Antonios magiske dør (43200). Lås opp døren og åpne den, så er leken i gang!
 • Hva venter bak døren? Den byggbare leken har 99 klosser som danner en dør som kan låses opp med den medfølgende nøkkelen i nøkkelkjedet, og åpnes. I midten er det en modell, og klistremerkearket og lekestartere inspirerer til fantasifull lek.
 • Inneholder LEGO figurer av Disneys Antonio og Mirabel, pluss Chispi og Parce, som banervei for kreative eventyr, enten settet brukes alene eller sammen med andre Encanto eller Disney sett (selges separat).
 • Alle fans av Disneys Encanto fra fem år og oppover, vil elske denne unike modellen. Åpne døren og tre inn i en eventyrlig miniatyrverden med en hevbar hengekøye, en jaguarhule, samt tøffe funksjoner og kult tilbehør som inspirerer til lek.
 • Bærbare eventyr. Når døren er «åpen», er modellen 7 cm høy, 22 cm bred og 12 cm dyp. Settet kan enkelt slås sammen og tas med til venner, og det er dessuten svært dekorativt.
 • Har du lyst til å gi barn en enda heftigere byggeopplevelse? Nå er det mulig, takket være digitale Instructions PLUS. Med intuitive funksjoner som zooming, rotering og skyggebilder for en digital LEGO byggeopplevelse!
 • Denne byggbare lekemodellen fra Disneys Encanto har detaljerte mikrodukkefigurer, søte dyr og gjenkjennelige scenarioer som inspirerer barn til kreativ frilek og styrker viktige ferdigheter mens de har det gøy.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Antonios magiske dør
SKU
43200
EAN
5702017097435
Deler
99
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
175 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.