Produktbeskrivelse (43200)

Eventyret venter i settet LEGO ǀ Disney Antonios magiske dør (43200), som består av en dobbel dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker barn kan bruke for å dekorere settet som de vil, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen på skjermen. Veiledningen gjør at selv yngre barn vil føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Bærbar moro
Settet kan tas med overalt, og vil gi Disney-fans mange morsomme og fantasifylte lekestunder. Det kan brukes alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat), og inspirerende funksjoner og tilbehør gjør at leken stadig tar nye vendinger.

Festlige figurer og scener
Det magiske LEGO ǀ Disney settet har to mikrodukkefigurer – Disneys Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer av et flodsvin, en jaguar, en frosk og tre sommerfugler. Dermed er leken i gang på et blunk. Premiumsettet er en flott gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.