Produktbeskrivelse (43202)

Fans av Disneys Encanto i alle aldre vil elske den fargerike modellen LEGO ǀ Disney Familien Madrigals hus (43202). Settet inneholder et treetasjes hus, et ark med dekorative klistremerker og trykte byggeinstruksjoner. Instruksjonene finnes også som digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og se modellen på skjermen. Den trinnvise prosessen får selv nybegynnere til å føle seg som mesterbyggere. Det er fantastisk!

Lek dagen lang
Med farger, funksjoner og detaljer som appellerer til barns sans for magi, inspirerer denne byggeleken til endeløs lek. Den kommer med masse kreativt tilbehør, som trekkspill, grammofon og paraply, og kan brukes i leken alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat).

Kjente filmkarakterer
Dette LEGO ǀ Disney settet har to minidukkefigurer og en mikrodukke – Disneys Abuela, Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer av et flodsvin og en sommerfugl. Den flotte leken er en imponerende gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.