LEGO Familien Madrigals hus 43202

Det unike huset vil gi mange magiske lekestunder

lego 43202 familien madrigals hus
 • 587 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43202 SKU

Fans av Disneys Encanto i alle aldre vil elske den fargerike modellen LEGO ǀ Disney Familien Madrigals hus (43202). Settet inneholder et treetasjes hus, et ark med dekorative klistremerker og trykte byggeinstruksjoner. Instruksjonene finnes også som digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og se modellen på skjermen. Den trinnvise …

Les mer...

Priser LEGO Familien Madrigals hus 43202

Proshop.no Proshop.no -24% 479 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 630 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Familien Madrigals hus 43202

Fans av Disneys Encanto i alle aldre vil elske den fargerike modellen LEGO ǀ Disney Familien Madrigals hus (43202). Settet inneholder et treetasjes hus, et ark med dekorative klistremerker og trykte byggeinstruksjoner. Instruksjonene finnes også som digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og se modellen på skjermen. Den trinnvise prosessen får selv nybegynnere til å føle seg som mesterbyggere. Det er fantastisk!

Lek dagen lang
Med farger, funksjoner og detaljer som appellerer til barns sans for magi, inspirerer denne byggeleken til endeløs lek. Den kommer med masse kreativt tilbehør, som trekkspill, grammofon og paraply, og kan brukes i leken alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat).

Kjente filmkarakterer
Dette LEGO ǀ Disney settet har to minidukkefigurer og en mikrodukke – Disneys Abuela, Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer av et flodsvin og en sommerfugl. Den flotte leken er en imponerende gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.

 • Gi Disney-fans et magisk hus fullt av farger og overraskelser med dette enestående settet LEGO ǀ Disney Familien Madrigals hus (43202). Eventyret begynner idet esken åpnes!
 • Se hvem som bor her! Settet har 587 deler, tre etasjer, en snurrende vindfløy, seng med vippefunksjon og vinkende vinduslemmer, et flott klistremerkeark og masse tilbehør som forvandles til den ene lekehistorien etter den andre.
 • Det fargerike treetasjes lekesettet kommer med minidukkefigurer av Disneys Abuela og Mirabel, mikrodukkefigur av Antonio, pluss LEGO figurer av Chispi og en sommerfugl, og er som skapt for oppfinnsom lek.
 • Fans av Disneys Encanto fra seks år og oppover vil bli henrykt over å få denne tidsriktige gaven. Huset inneholder flere rom, ulike funksjoner hentet fra filmen, samt detaljer og tilbehør for festlig lek.
 • Fantasifull lek som fortsetter og fortsetter. Huset er 26 cm høyt, 20 cm bredt og 10 cm dypt. Settet er perfekt for lange lekeøkter og en fryd for øyet.
 • Har du lyst tilå gi barn en enda heftigere byggeopplevelse? Nå er det mulig, takket være digitale Instructions PLUS. Med intuitive funksjoner som zooming, rotering og skyggebilder for en digital LEGO byggeopplevelse!
 • Denne byggbare lekemodellen fra Disneys Encanto har detaljerte mini- og mikrodukkefigurer og en fargerik husmodell som inspirerer til uhemmet, kreativ lek og styrker viktige ferdigheter.
 • LEGO deler oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Familien Madrigals hus
SKU
43202
UPC
673419350884
Deler
587
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.