Produktbeskrivelse (43207)

Fans av Disneys Den lille havfruen fra seks år og oppover kan legge ut på eventyr på havets bunn med settet LEGO ǀ Disney Ariels undervannsslott (43207). Det inneholder et byggbart lekeslott, tre minidukkefigurer og seks LEGO dyrefigurer, i tillegg til interaktive digitale byggeinstruksjoner som gjør byggingen ekstra morsom. De intuitive zoom- og rotasjonsverktøyene i gratisappen LEGO Building Instructions lar barn visualisere modellene mens de bygger dem.

Fysisk lek, læring og utvikling
Dette detaljerte Disney-slottet er fullt av funksjoner og tilbehør som stimulerer barns fantasi og kreativitet. Det lar dem gjenoppleve favorittscener fra filmen og også finne på nye fortellinger selv. Settet inspirerer til rollelek alene og i grupper, og barn kan skape familiefortellinger med figurene som er i forskjellige aldre.

Ikoniske figurer
Med dette settet kommer barn raskt i gang og kan leke med minidukkefigurer av Disneys Ariel, Arista og Kong Triton samt Sebastian, Fomle og fire LEGO delfinfigurer. Settet er en perfekt gave til alle som liker Disney Princess.