LEGO Maskinteknikk 45002

lego 45002 maskinteknikk
 • 95 Deler
 • LEGO Education Tema
 • 45002 SKU

Gi barn muligheten til å bli byggeeksperter! Med settet Maskinteknikk kan du hjelpe elevene dine med å utvikle sine finmotoriske ferdigheter og problemløsingsevner. I tillegg får de muligheten til å være kreative og bygge klassiske maskiner.Læringsverdier:ProblemløsingKreativitetFinmotorikk USP-er:Gir barn en grunnleggende innføring i byggtekniske konsepterInkluderer fire skrutrekkere med integrerte skruer som brukes for å sette sammen spesialklosserInkluderer …

Les mer...

Priser LEGO Maskinteknikk 45002

LEGO.com LEGO.com -17% 2 999 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Education

Beskrivelse LEGO Maskinteknikk 45002

Gi barn muligheten til å bli byggeeksperter! Med settet Maskinteknikk kan du hjelpe elevene dine med å utvikle sine finmotoriske ferdigheter og problemløsingsevner. I tillegg får de muligheten til å være kreative og bygge klassiske maskiner.

 • Læringsverdier:
 • Problemløsing
 • Kreativitet
 • Finmotorikk USP-er:
 • Gir barn en grunnleggende innføring i byggtekniske konsepter
 • Inkluderer fire skrutrekkere med integrerte skruer som brukes for å sette sammen spesialklosser
 • Inkluderer to inspirasjonskort med instruksjoner for hvordan man bruker to byggeutstyr
 • Inkluderer en aktivitetsbok med ideer

Hvis du er en lærer som kjøper disse produktene til skoler eller for å gjennomføre annen godkjent læring, klikker du på lenken nedenfor. Her får du mer informasjon om hvordan du får tak i og bruker disse løsningene, for å levere læringsresultater skreddersydd i henhold til de lokale utdanningskravene. Dette kan være alternative klasseromspakker, tilbud om profesjonell utvikling og råd om klasseromsløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du en hjemmebruker og ser etter en måte å tilby barn i alle aldre aktiviteter for hjemmeundervisning på?
Barn har stor fantasi, medfødt nysgjerrighet og et ønske om å utforske og ta risikoer, enten de er i klasserommet eller i stuen. Alt du trenger er ressursene til å vekke dem. LEGO Education ønsker å hjelpe. Hands-on læring gir et medium for byggeideer og modeller, mens de trener viktige ferdigheter som kommunikasjon, samarbeid, kritisk tenking og kreativitet.

LEGO Education har i mer enn 40 år utviklet utdanningsløsninger basert på en godt etablert utdanningsteori om at barn lærer best og husker mer gjennom direkte opplevelser. Produktene våre er ikke leker – i stedet er meningen med LEGO Education læringsressurser å være en svært givende læringsopplevelse, som supplerer lokalt gjeldende læreplanbehov.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Maskinteknikk
SKU
45002
UPC
673419305082
Deler
95
Tema
LEGO Education
LEGO pris
3 600 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.