LEGO Rør 45026

Med Rr fr barns fantasi fritt spillerom!

lego 45026 ror
 • 150 Deler
 • LEGO Education Tema
 • 45026 SKU

Med LEGO Education Rør kan barn utforske en verden av fantasidyr og andre kreative modeller – laget av rør! Ved hjelp av en fargerik samling av unike rørelementer, LEGO DUPLO klosser, kuler, dører og kurver samt seks inspirasjonskort kan barn lage en høne som legger egg, en drage, en liten larve som bæsjer, og mye …

Les mer...

Priser LEGO Rør 45026

LEGO.com LEGO.com -17% 1 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Education

Beskrivelse LEGO Rør 45026

Med LEGO Education Rør kan barn utforske en verden av fantasidyr og andre kreative modeller – laget av rør! Ved hjelp av en fargerik samling av unike rørelementer, LEGO DUPLO klosser, kuler, dører og kurver samt seks inspirasjonskort kan barn lage en høne som legger egg, en drage, en liten larve som bæsjer, og mye annet. Med rørene utvikler barn ferdigheter som er viktige i dagens avanserte samfunn, for eksempel finmotorikk og evne til å løse problemer og å samarbeide. Samtidig får de en innføring i årsak og virkning, symmetri og 3D-gjenkjennelse. Dette morsomme settet til førskolebarn inkluderer også et Kom i gang-kort med fem enkle ideer, som inspirerer til morsom læring med rør.

 • 150 LEGO DUPLO elementer, inkludert fargerike rør, klosser, seks kuler, dører og kurver, gir utallige muligheter for leken læring og kreativ moro for førskolebarn.
 • Inkluderer seks inspirasjonskort som viser hvordan man bygger gøyale dyr, og et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer som gir en flott start på gøyale aktiviteter.
 • Barn utvikler ferdigheter som er viktige i dagens avanserte samfunn, for eksempel finmotorikk og evne til å løse problemer og å samarbeide. Samtidig får de en innføring i årsak og virkning, symmetri og 3D-gjenkjennelse.
 • Lag gøyale og lekne skapninger som er lette å bygge.
 • En komponent i LEGO Education Early Learning system for holistisk læring for små barn.

  Hvis du er en lærer som kjøper disse produktene til skoler eller for å gjennomføre annen godkjent læring, klikker du på lenken nedenfor. Her får du mer informasjon om hvordan du får tak i og bruker disse løsningene, for å levere læringsresultater skreddersydd i henhold til de lokale utdanningskravene. Dette kan være alternative klasseromspakker, tilbud om profesjonell utvikling og råd om klasseromsløsninger. https://education.lego.com/no-no/shop/find-distributor

  Er du en hjemmebruker og ser etter en måte å tilby barn i alle aldre aktiviteter for hjemmeundervisning på?

  Barn har stor fantasi, medfødt nysgjerrighet og et ønske om å utforske og ta risikoer, enten de er i klasserommet eller i stuen. Alt du trenger er ressursene til å vekke dem. LEGO Education ønsker å hjelpe.Hands-on læring gir et medium for byggeideer og modeller, mens de trener viktige ferdigheter som kommunikasjon, samarbeid, kritisk tenking og kreativitet.

  LEGO Education har i mer enn 40 år utviklet utdanningsløsninger basert på en godt etablert utdanningsteori om at barn lærer best og husker mer gjennom direkte opplevelser. Produktene våre er ikke leker – i stedet er meningen med LEGO Education læringsressurser å være en svært givende læringsopplevelse, som supplerer lokalt gjeldende læreplanbehov.

  LEGO Education tilbyr støtte både før og etter kjøp for å sikre at LEGO Education ressursene brukes så effektivt som mulig i læremiljøet. Kontakt kundeserviceteamet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Rør
SKU
45026
Deler
150
Tema
LEGO Education
LEGO pris
2 300 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.