LEGO Education Min XL-verden 45028

La barn utforske verden

lego 45028 education min xl verden
  • 480 Deler
  • LEGO Education Tema
  • 45028 SKU

Min XL-verden byr på læring gjennom lek. Med settet lærer barn om verden rundt seg gjennom rollespill, morsomme byggeaktiviteter og deling av ideer. Dette pedagogiske LEGO settet styrker dessuten barns selvtillit og lærer dem viktige sosiale ferdigheter som samarbeid, kommunikasjon og en forståelse av roller og ansvar. Realistiske rollespill. Barn jobber i grupper på 2–10 og …

Les mer...

Priser LEGO Education Min XL-verden 45028

LEGO.com LEGO.com -18% 3 299 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Education

Beskrivelse LEGO Education Min XL-verden 45028

Min XL-verden byr på læring gjennom lek. Med settet lærer barn om verden rundt seg gjennom rollespill, morsomme byggeaktiviteter og deling av ideer. Dette pedagogiske LEGO settet styrker dessuten barns selvtillit og lærer dem viktige sosiale ferdigheter som samarbeid, kommunikasjon og en forståelse av roller og ansvar.

Realistiske rollespill
Barn jobber i grupper på 2–10 og bruker de 480 fargerike LEGO DUPLO klossene, figurene, hjulbasene, vinduene, dørene og byggeplaten til å bygge et hjem, en restaurant, en bussholdeplass, et sykehus og en brannstasjon. De kan også utforske et fly, en bil og til og med en ubåt og bruke kreativiteten sin til å bygge fantasidyr og finne på morsomme fortellinger. Min XL-verden kan brukes sammen med tilbehørssettene 45029 Dyr og 45030 Mennesker i Early Learning-systemet, for å gi barn enda mer leken læring.

Komplett støtte for pedagoger
Min XL-verden inneholder alt pedagogen trenger for å organisere inspirerende aktiviteter, inkludert et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer og ti tosidige byggekort. På www.LEGOEducation.com/start ligger det også en plan med åtte standardtilpassede leksjoner. Vi tilbyr dessuten et heldags faglig utviklingskurs (kjøpes separat) for å gi pedagoger en grundig innføring i hvordan de bruker settet.

En helhetlig tilnærming til læring
LEGO Education Early Learning legger grunnlaget for livslang læring og utvikling ved å stimulere barns naturlige nysgjerrighet og ønske om å lære gjennom lek og utforskning sammen. Min XL-verden kan brukes med andre produkter i Early Learning-systemet, for å styrke barns sosiale, emosjonelle og språklige ferdigheter samt evnen til frilek og kunnskaper innen naturfag.

  • Styrker barns selvtillit, og lærer dem viktige sosiale ferdigheter som samarbeid, kommunikasjon og en forståelse av roller og ansvar.
  • 480 LEGO DUPLO elementer, inkludert en byggeplate, åtte figurer, hjulbaser, vinduer, dører og en samling fargerike klosser – alt som trengs for å stimulere barns fantasi.
  • Inkluderer et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer, ti tosidige inspirasjonskort som viser hvordan man bygger 20 modeller, og en nettbasert pedagogveiledning med åtte standardtilpassede og inspirerende leksjoner.
  • Det finnes også et heldags faglig utviklingskurs (kjøpes separat) som gir pedagoger en grundig innføring i bruk av settet.
  • Kan kombineres med andre LEGO Education sett, for eksempel 45029 Dyr og 45030 Mennesker, for enda mer morsom læring.
  • En komponent i LEGO Education Early Learning system for holistisk læring for små barn.
  • Inneholder nok klosser til 10 sett med LEGO «seks klosser»-læringsaktiviteter.

Hvis du er en lærer som kjøper disse produktene til skoler eller for å gjennomføre annen godkjent læring, klikker du på lenken nedenfor. Her får du mer informasjon om hvordan du får tak i og bruker disse løsningene, for å levere læringsresultater skreddersydd i henhold til de lokale utdanningskravene. Dette kan være alternative klasseromspakker, tilbud om profesjonell utvikling og råd om klasseromsløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du en hjemmebruker og ser etter en måte å tilby barn i alle aldre aktiviteter for hjemmeundervisning på?
Barn har stor fantasi, medfødt nysgjerrighet og et ønske om å utforske og ta risikoer, enten de er i klasserommet eller i stuen. Alt du trenger er ressursene til å vekke dem. LEGO Education ønsker å hjelpe. Hands-on læring gir et medium for byggeideer og modeller, mens de trener viktige ferdigheter som kommunikasjon, samarbeid, kritisk tenking og kreativitet.

LEGO Education har i mer enn 40 år utviklet utdanningsløsninger basert på en godt etablert utdanningsteori om at barn lærer best og husker mer gjennom direkte opplevelser. Produktene våre er ikke leker – i stedet er meningen med LEGO Education læringsressurser å være en svært givende læringsopplevelse, som supplerer lokalt gjeldende læreplanbehov.

LEGO Education tilbyr støtte både før og etter kjøp for å sikre at LEGO Education ressursene brukes så effektivt som mulig i læremiljøet. Kontakt kundeserviceteamet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Education Min XL-verden
SKU
45028
UPC
673419322669
Deler
480
Tema
LEGO Education
LEGO pris
4 000 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.