LEGO 45028 Education Min XL-verden

La barn utforske verden

Produkt detaljer

SKU
45028
Deler
480 deler
Alder
Veil. Pris
2942,00 kr

Om LEGO 45028 Education Min XL-verden

  • Styrker barns selvtillit, og lærer dem viktige sosiale ferdigheter som samarbeid, kommunikasjon og en forståelse av roller og ansvar.
  • 480 LEGO® DUPLO® elementer, inkludert en byggeplate, åtte figurer, hjulbaser, vinduer, dører og en samling fargerike klosser – alt som trengs for å stimulere barns fantasi.
  • Inkluderer et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer, ti tosidige inspirasjonskort som viser hvordan man bygger 20 modeller, og en nettbasert pedagogveiledning med åtte standardtilpassede og inspirerende leksjoner.
  • Det finnes også et heldags faglig utviklingskurs (kjøpes separat) som gir pedagoger en grundig innføring i bruk av settet.
  • Kan kombineres med andre LEGO® Education sett, for eksempel 45029 Dyr og 45030 Mennesker, for enda mer morsom læring.
  • En komponent i LEGO® Education Early Learning system for holistisk læring for små barn.
  • Inneholder nok klosser til 10 sett med LEGO® «seks klosser»-læringsaktiviteter.

Hvis du er en lærer som kjøper disse produktene til skoler eller for å gjennomføre annen godkjent læring, klikker du på lenken nedenfor. Her får du mer informasjon om hvordan du får tak i og bruker disse løsningene, for å levere læringsresultater skreddersydd i henhold til de lokale utdanningskravene. Dette kan være alternative klasseromspakker, tilbud om profesjonell utvikling og råd om klasseromsløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du en hjemmebruker og ser etter en måte å tilby barn i alle aldre aktiviteter for hjemmeundervisning på?
Barn har stor fantasi, medfødt nysgjerrighet og et ønske om å utforske og ta risikoer, enten de er i klasserommet eller i stuen. Alt du trenger er ressursene til å vekke dem. LEGO Education ønsker å hjelpe. Hands-on læring gir et medium for byggeideer og modeller, mens de trener viktige ferdigheter som kommunikasjon, samarbeid, kritisk tenking og kreativitet.

LEGO Education har i mer enn 40 år utviklet utdanningsløsninger basert på en godt etablert utdanningsteori om at barn lærer best og husker mer gjennom direkte opplevelser. Produktene våre er ikke leker – i stedet er meningen med LEGO Education læringsressurser å være en svært givende læringsopplevelse, som supplerer lokalt gjeldende læreplanbehov.

LEGO Education tilbyr støtte både før og etter kjøp for å sikre at LEGO Education ressursene brukes så effektivt som mulig i læremiljøet. Kontakt kundeserviceteamet.