LEGO Education SPIKE Essential sett 45345

lego 45345 education spike essential sett
 • 449 Deler
 • LEGO Education Tema
 • 45345 SKU

LEGO Education SPIKE Essential gjør at elever blir begeistret for hands-on STEAM-læring. Denne lekne, fortellingsbaserte læringsopplevelsen er en del av LEGO Learning System og oppmuntrer elevene til å undersøke STEAM-konsepter samtidig som det bidrar til lese- og skriveferdigheter, matematikkferdigheter og sosial og emosjonell utvikling.Dette settet bestående av 449 deler inneholder 4 minifigurer med egne personligheter …

Les mer...

Priser LEGO Education SPIKE Essential sett 45345

Lego.com LEGO.com 4 300 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Education

Beskrivelse LEGO Education SPIKE Essential sett 45345

LEGO Education SPIKE Essential gjør at elever blir begeistret for hands-on STEAM-læring. Denne lekne, fortellingsbaserte læringsopplevelsen er en del av LEGO Learning System og oppmuntrer elevene til å undersøke STEAM-konsepter samtidig som det bidrar til lese- og skriveferdigheter, matematikkferdigheter og sosial og emosjonell utvikling.Dette settet bestående av 449 deler inneholder 4 minifigurer med egne personligheter som fungerer som historiefortellere, slik at elevene blir kjent med problemløsing. Ikon- og ordbasert blokkkoding med enkel maskinvare - inkludert en intelligent hub med to porter, to små motorer, en lysmatrise og en fargesensor - bidrar også til å gi liv til elevene sine modeller. Settet inneholder også et fargerik utvalg av velkjente og alderstilpassede LEGO klosser, erstatningselementer og en slitesterk oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett som forenkler byggingen og organisering i klasserommet.SPIKE Essential er en del av LEGO Learning System og inneholder 5 fagemner med 8 STEAM-leksjoner på 45 minutter hver. Hver leksjon inneholder omfattende nettbaserte leksjonsplaner med flere ideer for norsk- og matematikkundervisning. Evalueringsskjemaer og videoer er også inkludert for å støtte lærerne. SPIKE Essential er del av et omfattende faglig utviklingsprogram, noe som ytterligere øker selvtilliten til lærerne og forbereder dem på vellykket STEAM-undervisning.

 • 4 minifigurer med ulike identiteter og egenskaper fremmer problemløsing og utvikling av sosiale og emosjonelle ferdigheter.
 • Inneholder 2 små motorer, en fargesensor, 3x3 fargelysmatrise og en intelligent liten hub med 2 inngangs-/utgangsporter, Bluetooth-tilkobling, gyrosensor med 6 akslinger og et oppladbart litium-ion-batteri med mikro-USB lade- og tilkoblingsport.
 • Settet med 449 deler inneholder også et utvalg av velkjente LEGO klosser og erstatningsdeler for intuitiv og enkel bygging.
 • Robust oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett for enkel organisering i klasserommet.
 • SPIKE-appen, med alderstilpasset ikon- og ordbasert koding basert på Scratch, bidrar til å utvikle kodingsferdighetene til elevene.
 • 5 fagemner med 8 STEAM-leksjoner på 45 minutter hver oppmuntrer til uavhengig STEAM-tenking gjennom leken, fortellingsbasert problemløsing.
 • Omfattende undervisningsressurser for hver leksjon gir lærerne selvtillit til å gjennomføre engasjerende leksjoner.Elevene lærerå:
 • utvikle ferdigheter i matematisk tankegang, inkludert lage og endre sekvenser, testing, feilsøking og bruk av løkker.
 • utforske prosessen for ingeniørbasert design, inkludert definere et problem, utvikle løsninger og testing og endring av prototyper.
 • undersøke de vitenskapelige begrepene energi, energioverføring og kollisjon.
 • styrke muntlige kommunikasjonsferdigheter når elevene diskuterer erfaringene sine sammen med andre.
 • delta i fortellingsbasert problemløsing.
 • utvikle sosial-emosjonelt språk ved å hjelpe en hovedperson i en historie med å løse et problem.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Education SPIKE Essential sett
SKU
45345
UPC
673419322690
Deler
449
Tema
LEGO Education
LEGO pris
4 300 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.