LEGO Education BricQ Motion Prime Set 45400

En flerfunksjons kraftsensor for interaktive byggverk

lego 45400 education bricq motion prime set
  • 564 Deler
  • LEGO Education Tema
  • 45400 SKU

LEGO Education BricQ Motion Prime engasjerer elever på ungdomsskoletrinnet for STEAM-læring ved at de eksperimenterer med krefter, bevegelser og samhandlinger med en sportskontekst. BricQ Motion Prime inneholder enkle, hands-on læringsopplevelser som fører til kule «aha»-øyeblikk, mens elevene bruker LEGO klosser uten behov for teknologi. Dette settet med 562 deler inneholder et omfattende utvalg av spesielle elementer, …

Les mer...

Priser LEGO Education BricQ Motion Prime Set 45400

LEGO.com LEGO.com 1 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Education

Beskrivelse LEGO Education BricQ Motion Prime Set 45400

LEGO Education BricQ Motion Prime engasjerer elever på ungdomsskoletrinnet for STEAM-læring ved at de eksperimenterer med krefter, bevegelser og samhandlinger med en sportskontekst. BricQ Motion Prime inneholder enkle, hands-on læringsopplevelser som fører til kule «aha»-øyeblikk, mens elevene bruker LEGO klosser uten behov for teknologi.

Dette settet med 562 deler inneholder et omfattende utvalg av spesielle elementer, som tannhjul, hjul, baller, vekter og pneumatikk, 4 minifigurer og mer,og fargekodede sorteringsbrett forenkler byggeprosessen og muliggjør rask og effektiv opprydding på slutten av leksjonen. Erstatningselementer er også inkludert, samt trykte byggeinstruksjonhefter med inspirerende ideer som hjelper elevene med å oppdage naturvitenskap i aksjon.

Denne innledende STEAM-opplevelsen inneholder 1 emne med 7 x 45-minutters tilpassede leksjoner som inkluderer alt fra engasjerende videoer og utskriftbare regneark som begeistrer og inspirerer elevene, til leksjonsplaner, lærervideoer, evalueringsskjemaer og flere ideer til matte- og norskundervisningen som støtter lærere. BricQ Motion Prime støttes av et omfattende profesjonelt utviklingsprogram.

  • 562 LEGO elementer i settet inkluderer 4 minifigurer og spesielle mekaniske elementer, som tannhjul, fjærer, hjul, baller, vektklosser, pneumatikk, vifteblader, måleelementer og mer.
  • Robust oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett for enkel organisering i klasserommet.
  • Trykte byggeinstruksjonhefter for modeller som brukes i leksjonene pluss ekstra byggeinspirasjon.
  • Erstatningselementer er også inkludert.
  • 1 emne med 7 x 45-minutters leksjoner pluss flere ideer til matte- og norskundervisningen for ekstra læring.
  • Informativt orienteringsmateriell i hver leksjonsplan gir selv de mest uerfarne lærerne den selvtilliten de trenger for å gjennomføre engasjerende leksjoner.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Education BricQ Motion Prime Set
SKU
45400
EAN
5702016677607
UPC
673419322706
Deler
564
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.